Ahojte, chcela by som sa spýtať: aké dary sú vhodné pre rodičov? :-)
Alebo sa nechám Vami inšpirovať :-)
A počula som už aj takú alternatívu, že ja by som mala "manželovi" kúpiť dar a on mne :-)
Vďaka za rady, typy a inšpirácie :P
@nykkushka to je len a len na tebe či kúpiš dar rodičom a tak isto aj manželovi. Napríklad my sme kupovali iba dar rodičom a to sme im kúpili víkendový pobyt vo wellness aby si oddýchli keďže nám s našou svadbou veľmi pomáhali ale manželovi som žiadny darček nekupovala
@nykkushka dar rodicom je podla mna dolezity, ale buducemu manzelovi neviem. To je asi len teraz daky trend. :-) Rodicom by bolo fajn kupit nejaky pobyt, wellness, zazitkovy poukaz nieco take. A najlepsie by bolo aby to absolvovali aj tvoji aj manzelovi rodicia spolu :)
@nykkushka rodičom určite dar, za to že Vás vychovali a že sa o Vás počas celého života starali. To sa patrí im poďakovať nejakým darom. My sme im kúpili romantickú večeru a oddych vo wellnese a veľmi sa potešili naším darom:-)
@masaryba@lucindolka@acerka5@zsuzska30
Rodičom viem ze sa patri niečo podarovat. Len absolutne som nevedela co. Buduci manzel dostane manzetove gombicky. No ten welnes by moji rodicia aj vzali len viem ze svokrovci nikam.nechodia a nesli by :-x
@matildusa
Pochopitelne že nie :D dostane to vopred ako svadobný dar :D súpravu aj s ponožkami a trenkami :D zas nie som hlupa že mu ich dám na svadbe :D
Ja som rodičom dala drevené srdiečko, s pekným textom - poďakovaním (za lásku, opateru, porozumenia,...), objednala som si ho cez jeden e-shop z tejto stránky :) veľmi sa im to páčilo