Aké sa dávajú dobroty do tylového vrecúška na svadobnej hostine ?

Profilova fotka
Takže včera sme uzavreli doma jednu tému, čo po redovom (popolnočnom tanci) dať ľuďom, ktorí si so mnou prídu zatancovať.....sladkosti zabalené v tyle previazané mašličkou. Len by som Vás pekne prosila, keby ste mi povedali, keď s tým máte skúsenosti, čo do toho "tylu" dať? Nechceme, zase aby nás to vyšlo nejako strašne draho, ale aby tam aj niečo bolo samozrejme 8-) Osobne sme rozmyslali nad nejakym dukatom, cukrikom, čokoládkou....ale neviem no, pocula som už na tejto stránke, že tam niekto dával mandle? ako sa volajú tie mandle a za kolko asi su? No a ešte sme rozmýšľali že by sme tam mohli dať k tým sladkostiam malé perníkové srdiečko, ktoré doma upečime, ale neviem či sa to hodi k zabalenym sladkostiam? bude to pre cca 100 ľudí dakujem
Odpovedať
Ahoj zuzike, takze ja take vrecuska uz mam hotove, vyzera to super, ale fakt je, ze tradicne "kolace" ta vyjdu asi lacnejsie. Do vrecuska som davala 11 cukrikov: zlaty nugat, tatianku, bolero, cadbury 2 druhy a zvysok klasicke bonpary, verbena, doxy ... Davala som to do bielej organzy (menej priesvitne nez tyl) a previazala tenkou stuzkou. Este na stuzku idem dat karticku s textom " Dakujeme, Sona a Kajo. " No a organzu som strihala cik-cak noznickami, aby to ukazalo lepsie. Vela stastia pri vyrobe, nebudes lutovat, vyzera to uzasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sonka a čo ťa vyšla ta biela organza? a koľko vyjde tyl? Kde si to v KE kupovala? Akú farbu si tej organzy dávala? A tu karticku umiestnis ako? spravis na karticke dierku a prevlečieš ju cez stužku? ja som rozmyslala iba nad takym pasikom s našimi menami a ďakujem, ale neviem co bude vyzerat lepsie....nemas foto? Na koľko vás asi vyšlo jedno "vrecúško"? dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Ahoj Zuzike bielu organzu (japonsku) som kupovala U Anjela a teraz je v akcii 1 m za 89 Sk, trebalo mi pre 60 vrecusok asi 5 m a daco. Tyl neviem kolko stoji. Farbu organzy je biela a zlata tenka stuzka (kovove vlakno) - kupovala som v galanterke U Anjela. Karticka s podakovanim bude len malicka a urobim v nej dierku a prevleciem cez stuzku. Teraz som na stuzke nechala visiet velke konce, aby som tam mohla dat karticku v pohode. Foto zatial nemam. Na buducu sobotu mam svadbu a pofotim. Zatial kazdy kto to videl sa mu velmi pacilo. Fakt je to efektne. Vyzera to super, nerobila som male vrecuska, ale radsej vyssie a ta organza tam pekne "trci do vysoka" :-) A neviem kolko vyjde vrecusko, dokopy sme mali cca 700 cukrikov. Nugat, tatianka a bolero su drahe dezerty a zvysne su cukriky v pohode cena. V tescu je akcia na 1 kg cukriky za 80 Sk. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sonka a ta organza sa nepáre? Je to také pevné ako tyl?
Odpovedať
Vobec sa nepare, ved by som ti to neodporucila :-) Ale maju viac druhov, musis vziat tu najpevnejsiu
Odpovedať
Profilova fotka
Ok ak mi vyjde cas, zajdem dnes do anjela :-)
Odpovedať
zuzike: pýtala si sa na tie mandle, ja som našla v obchodoch iba mandle v bielom jogurte v mliečnej a horkej čokolade. Kilogram majú väčšinou do 400 sk.
Odpovedať
Kde sa dajú kúpiť tie mandle?
Odpovedať
Baby pozor na mandle v cokolade - budu sa topit. Lepsie su cukrovinky jednotlivo balene.
Odpovedať
Dievcata, dajte tam madle obalene v cukre - maju to urcite v obchodoch s orieskami a susenym ovocim (napr. stara trznica v BA). To sa urcite neroztopi a vyzera to pekne (biele, na svadbu ako vysite ;-) ).
Odpovedať
maju to vo všetkych hypermarketoch, mne sa najviac pozdavajú v terne
Odpovedať
tie mandle v coko ani ja neodporucam, take tie origos co sa davaju hlavne v zahranici su ine, nie su obalene v cokolade, byvaju hlavne biele, ruzove, modre, take jemne pastelove farby, ale videla som uz aj zlte a zelene.. a jedna blba vec, ze som ich videla len v zahranici, konkretne Svajciarsko, obchodny doma manor, 1 kg balenie za 19.95 CHF co je takych 500 sk.. keby som vedela, tak vam ich kupim a predam vam to, lebo som sa odtial akurat minuly tyzden vratila. Inak, do vrecuska sa dava 5 ks mandli, nejaka symbolika ( stastie, laska, ... ) my sme namisto mandli davali coko dukaty, kupili sme ich v metre, mali tusim 50 centovky a okrem nich 2 korunacky, ale tie centovky vyzerali lepsie, 2 koruny boli dost hrube.. a vrecuska som sila sama, latka z IKEA a stuzka z OD slimak, galanterka Ribbon, 1 m /3 sk. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Sonka, sorry, neviem, ake ked si tam davala az 11 ks tych cukrikov, nevyzera to potom take velke uz, ako mikulasky balicek? mne sa zda 11 ks uz dost vela..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ena, chcem sa len apytat, ake rozmery maju tvoje vrecuska? chystam nieco podobne, len sa neviem rozhodnut pre velkost :-) ... chcem tam dat cukriky M&M's, pretoze obaja budeme mat inicialku MM :-D ....vdaka
Odpovedať
yesno22, rozmer hotoveho vrecuska tak cca 9,5 *5 cm, z rubovej strany tak 7 * 9,5 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Ena my sme rozmýšľali, že dáme do tylového vrecka : dukátik, cukrík, male perníkové srdiecko (spravene doma)krovku (akosi inu malu cokoladu sme nenasli) a kusok pšenice (vraj to je symbolika,akoby ze nasa laska ma rast ci tak nejako)....no ale tvoje vrecuska vyzerali velmi pekne s tými piatimi dukátmi. Ja len aby toho nebolo velmi malo (no samozrejme nechcem mikulášsky balík :-) )...to ste davali pri redovom (popolnočnom) tanci?
Odpovedať
Praveze si myslim, ze to ma byt malicke :) ved na hostine bude dost sladkeho, kolace torta, potom hostia dostanu vyskuzku.. takze to vrecko by mala byt len taka mila mala pozronost... Ked budete robit pernicky doma, podla mna by uplne stacil aj jeden pernik, pekne ozdobeny a pekne zabaleny... vrecuska sme mali pripravene na stoloch vedla menoviek, takze patrili k celkovej vyzdobe stola ;)
Odpovedať
Profilova fotka
no uvidime ako to este vymyslime kazdopadne dik za typ a obrazok idem ho vytlacit a doma ho predložím ako návrch :-)
Odpovedať
za malo:) mne sa este paci aj tento napad:http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=2025&vOffset=0&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F a tento http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... mozno aj toto: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a to som videla aj v takej verzii, ze tam bol taky poharik a v tom cukriky, ale to rozdavali na krstinach...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
a co tak toto, celkok mile, hroznovy cukor v tvare srdiecok ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Zuziq a nevies prosim, kde take srdiecka zohnat? Asi viacere baby by chceli...:)) Dakujem!
Odpovedať
zuziqs iteda sikulka, vyzera to fantasticky...inac som rozmyslala aj nad Tic-Tac-om
Odpovedať
Profilova fotka
Tyl stoji spravidla okolo 85 Sk za meter dvojetej sirky, aj u Anjela, maju rozne farby, (ja som vzala ruzovy a biely . Dierku na odkaz mozno spravit dierkovacom na papier (taky tu mam v robote :) ) - spravi peknu okruhlu.. Teta v nicol ma spravene take vrecuska za cenu jedneho tusim 90,- a druhe ruzove 140,- :-D ..Za tu cenu ich budem mat min. 10..Mandle v jogurte tusim maju na hlavnej stanici - 33 albo 34,- za 10 dkg My to budeme davat na stol kazdemu k tanieru...kazdemu, kto bude na vadbe.. capucinko - cokoladku zabalenu v zlatom peknom obale, rozmery cca 0,3 x 2 x 2 cm. Boli v takom valcekovom velkom bale.., mozno tie mandle v jogurte a nejake bonbonky, nasli sme aj gumove srdiecka Haribo - cukriky.., uvidime. Bude to taky mestek, zaviazany stvorcek s rozmermi cca 18x18 cm..a z neho este bude trcat pierko (nie vtacia chripka, ale take jemne labutienkove - k mojim satom :-) :-N ), a este tam bude trcat von (cez ten zviazany otvorcek) taky zajko na stonke drotikovej, ktora je zatocena dnu, aby to pekne stalo. Zajko a pierko - to bude taka symbolika k nasej svadbe :-D :-D Mozno by bolo dobre s tymi cokoladovymi mandlami a srdieckami a kadecim ..vyskusat si to vopred spravit a odlozit do izbovej teploty, resp. teploty, aka bude v den svadby.. psenicka - zaujmavy napad ;-) cez vikend odfotim a zavesim.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
poslem do IP web by asi hned zmazali
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq, aj ja poprosiim diik 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?