Aký svadobný dar máme kúpiť?

Profilova fotka
ahojte . Za necele tri tyzne sme pozvany bratrancovi na svadbu a ja neviem aky dar?chcem v si vypocut vase nazory ci peniaze ci dar a ked dar tak porosim typ na dar....vopred dakujem vsetkym.-)))
Odpovedať
No peniazky su v dnesnej dobe asi najvdacnejsim svadobnym darom :-) Ruku na srdiecko, aj Vam by sa iste viac hodili korunky, ako nejake obrusy, utierky, pribory ci dozy... my ideme o 2 tyzdne a tiez dame peniazky :-) A kedzde mladomanzelia maju uz mimco, tak akurat krpcovi kupime nejaku drobnost :-)
Odpovedať
urcite penizaky, viac pomozu, my sme mali svadbu tento rok a vsetci doniesli peniaze okrem jednej kamosky, doniesla mi supravu salok z 24K zlata, taka pamiatka :-) ale ja by som skor brala urcite peniazky ( kedze som mala vsetko do domacnosti ) a zase vkus ma kazdy iný... ;-)
Odpovedať
Ak je ti to jedno,ci oeniaze alebo dar a ste v blizkom vztahu,treba sa spytat.ak je im to jedno, a nemaju este zariadenu domacnost,tak nieco do nej.my sme dostali paradnu sklenenu servirovaciu sadu a poresila.,
Odpovedať
treba sa spytat snubecov alebo jeho najblizsiej rodiny priamo. niektori maju vypracovany zoznam toho, co potrebuju takze sa kludne poinformovat, ale tiez sa priklanam k hotovosti nakolko kazdy ma iny vkus
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?