Namiesto kadejakých kvetov ruža

Ahojte nevesty! Ako ste riešili/idete riešiť, keď chcete, aby Vám hostia nenosili kadejaké kvety, ale každý aby priniesol ružu? Po ich spojení vznikne krásna kytica z ruží. Rozmýšľala som, že by som to nejako zakomponovala k pozvánkam, príp. ku kartičke s pozvaním k svadobnému stolu. Nechcem, aby to nejako zle pochopili alebo sa nebodaj urazili. Ďakujem za každý tip!
Odpovedať
neboj sa nic, normalne ked poziadas o to, ze nech nenosia zbytocne honosne kytice, ale potesi ta ruzicka, tak sa nemoze nikto urazit... dnes je to celkom bezne a nedavno sme to tu uz riesili, niekto dokonca napisal aj taky pekny versik, ktory sa da pouzit na pozvanku/s pozvankou (oznamenim) :-)
Odpovedať
@lub_ica My sme to presne tak mali. Kaydemu koho sme pozyvali sme pri odovzdavani pozvanky povedali, ze nech si nerobia starosti s kyticami, ze nas potesi len jedna cista neozdobena ruza. Potom to este medzi rodinou sirila aj svokra aj moja mamka - ked prisla rec na svadbu, tak sa ludia aj pytali, ci si prajeme kytice, ci nie a pod. Dala som potom vsetky do jednej velkej vazy a mala som obrovsku kyticu z ruzi, vyzeralo to krasne :) Dostali sme aj zopar kytic - od ludi, co prisli len zagratulovat na obrad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?