Nechceme dary, ale radšej peniaze

Profilova fotka
Poraďte mi prosím vás, ako hosťom naznačiť, že by sme radšej chceli peniaze ako dary. Nič nám netreba, bývame spolu už druhý rok a byt máme zariadený. Našla som dve také celkom slušné vetičky. Ktorú by ste zvolili vy? 1. "Pokiaľ si niekto so svadobným darom hlavu láme, tak vedzte, že už doma takmer všetko máme. Keďže sa budeme čoskoro brať, malý tip Vám môžeme dať. Poteší nás príspevok v akejkoľvek hotovosti, ktorý zdvihne rozpočet našej domácnosti. " 2. "Vezmite tieto riadky ako malú radu, svadba nie je o trápení, čo obstarať k daru. Pokiaľ niečím prispejete, budeme veľmi radi, hlavne, keď to ešte oslávite s nami!
Odpovedať
@nikuskaericek my sme pripravovali svadobný itenerár, a tam sme napísali vetičku: Ak rozmýšľate nad svadobným darom, najviac nás poteší príspevok na svadobnú cestu :). A dostali sme iba peniaze a jeden víkendový pobyt....a nikto nemal k tomu výhrady....:)
Odpovedať
mne sa páčia obe vety, my tiež dostaneme peniaze, keď sa nám pýtali, my sme rovno povedali, len bratovi je divné dať nám peniaze, tak sme povedali, že nech nám pozrie nejaký wellnes na víkend
Odpovedať
my to normalne hovorime do oci...aj kamarati sa nas pytali ze co chceme a my hned ze peniaze, ze ziadne dary....
Odpovedať
ta prva veta je podla mna lepsia, taka jasnejsia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám. Ja som tiež povedala niektorým, čo sa pýtali, že chceme peniaze, ale s mnohými ktorých pozývame nebudeme možno do svadby, lebo sme sa presťahovali zo stredného Slovenska na západ a svadba bude na strednom Slovensku. Tak preto sa pýtam.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?