Potešila by vás látkova kytica ako gratulačná?

Profilova fotka
Uz mam látkovú kyticu skoro hotovú, ale stale váham ci nekupime radšej kyticu zo živých kvetov..Vas by ako nevestu potešil gratulant s latkovou kyticou?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mna osobne nie, aj ked sa mi niektore velmi pacia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco nie? ja myslim ze je to super napad. ved vsetky kvety zvadnu.. mne zostala jedna taka susena a som rada ze ju mam presne viem od koho je a vzdy ked sa na nu pozriem tak si zaspominam ako bolo v ten den super :) urcite ju daj ako dar je to hodnotnejsie doma vyrobene ako nejaka ziva co nevydrzi ani dva dni ;)
Odpovedať
Nie, nestojim o lapace prachu a umele nahrady.
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa by náhodou celkom potešilo, keby jedna z asi 50 kytíc, čo sme od gratulantov dostali, bola látková, bolo by to originálne a odložila by som si ju. Som tvorivý človek a takéto veci viem oceniť - asi aj tým sa treba riadiť, ak dobre poznáš nevestu... Inak od nás často zákazníci berú naše Chutné kytice, ktoré dávajú na svadbe zároveň ako kyticu a dar, a zatiaľ boli všetci nadšení. Trochu sviežeho vánku do tradícií nezaškodí, či už je kytica látková alebo ovocná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Ono záleží od nevesty. Ak ju dobre poznáš, mala by si vedieť, čo sa jej páči. Ak nepoznáš, tak to máš ťažšie, i keď mne to príde originálne. Živé kvety majú svoje čaro, ale dlho nevydržia a látková kytica môže byť príjemná zmena. Zažila som, že nevesta dostala kyticu zo zeleniny a malo to obrovský úspech, bolo to niečo iné a originálne. Ja som zase dostala kyticu vyrobenú z jojo cukríkov rôzneho druhu. Veľmi ma potešila, dokonca som sa s ňou fotila ako so svadobnou. Látková kytica je osobnejší dar, predsalen, robila si ju ty :) Takže ja by som sa toho nebála :)
Odpovedať
@miselka22 ani mna osobne nie, pripadá mi to gýčové, živé kvety sú živé...áno zvadnú, ale spomienka mi na ne zostane...a neurážajte sa hneď baby, je to len moj názor... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nedajte sa odradiť. Za každou ručnou prácou sa skrýva šikovný človek , veľa námahy, času a originality. Kto tvorí vie to oceniť. Hlavne aby vedela vašu prácu oceniť nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka1601 pretoze proste nie som ten typ, co si musi doma odkladat, ci uz vysusenu, alebo latkovu kyticu na pamiatku :-) mam radsej zive kvety ;-)
Odpovedať
Látkové kytice jsou úžasné. Nebýt toho, že jsem nemohla sehnat nikoho, kdo by mi ji vyrobil, tak jsem měla látkovou i svatební. Měla jsem s živých květů a teď mi hnije ve váze. Takže žádné nadšení se nekonalo... Prostě spousta peněz za něco, co během pár dní umře...
Odpovedať
Profilova fotka
@miselka22 Ci to niekomu pripada gycove, alebo nie... Uz len z pohladu, ze si ju sama vyrobila a venovala si tomu svoj cas a kreativitu, je urcite omnoho hodnotnejsie, nez kupit za 5 minut kyticu v kvetinarstve. Urcite by som sa potesila, aj keby sa mi latkove nepacili.
Odpovedať
Profilova fotka
@miselka22 Osobně mám raději řezané květiny, ale je-li látková kytice vkusná, proč ne :-)
Odpovedať
Mna urcite ano. Jasne, ze keby som dostala od vsetkych latkove kytice, tak to by bolo o inom, lebo zive kvety su zive kvety a ziadne latkove ich nikdy nenahradia. Ale jedna latkova kyticka ako spestrenie by mne urcite urobila radost. A keby bola taka krasna ako napr. od Morusky, tak dvojnasobnu, lebo to co ona vytvara, su uz male umelecke dielka a o gyci sa podla mna v tomto pripade absolutne neda hovorit. Samozrejme je to ale vec nazoru.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mňa rozhodne áno
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem Vám všetkým za názory, aj ked niektore nepotešili :-) idem na nej ešte popracovať a keď bude komplet hotová rozhodnem sa...a myslím, že nevestička pre ktorú je určená, je tiež tvorivý človek tak snád to ocení :-) a čo sa týka toho, že sú to len zbytočné lapače prachu-ja predsa nebudem kontrolovať či si ju doma niekde vystavia, ale možno sa bude niekedy hodiť, ked nebude čo na stôl... ;-) @chilli5 no na morusku teda ešte nemám, ale snažím sa :-D
Odpovedať
@miselka22 sprav dakedy doma Tvorivé dielne a budem tvoj prvý adept :-D veľmi by som to chcela vedieť
Odpovedať
@miselka22, to je snad normalne, ze nebudes kontrolovat :-D :-D :-D Lenze ja so mala na mysli cosi ine. Ocenim kreativny a vlastnorucne vyrobeny darcek, o tom to nie je. Dostala som aj zeleninovu kyticu (patizon, mrkva, zemiak a baklazan), bola "ina" - vtipna, kreativna (vlastnorucne vyrobena) a originalna. Ale ziva, nebola to umela nahrada niecoho, co mame k dispozicii aj zive, skutocne. Ani kytica z penazi by ma nenadchla, tiez by mi pripadala "umela" (a ze by sa tie potvory zisli). Proste som za zive kvety a nie proti kreativite ;-)
Odpovedať
mna by tiez potesila, ak by bola vkusna a elegantna ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dostala od bratranca a jeho zeny "kyticu" z rafaella. cele to bolo v takej ružovej organze a vyzera to super. Kokos moc neľubim, ale ten nápad je úpne geniálny a "kyticu" mám doteraz. A stále sa z nej vytešujem. Takže áno, aj látkovej kytici by som sa potešila :)
Odpovedať
áno, áno, áno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
latkovej by som sa nepotesila, jedlej ano :) skus vyzistit, co si o tom mysli dotycna nevesta. lebo sto ludi ti tu moze poradit, ale nam nejdes gratulovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
co je gratulační kytice?
Odpovedať
Profilova fotka
@chris_n no vsak kytica, s ktorou sa ide gratulovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninusz asi jsem hloupá :-D u nás nikdo nikomu gratulovat nebude... To jako ta, kterou má přinést ženich či co?
Odpovedať
@chris_n tie, ktoré sa dávajú neveste po obrade... keď sa vyjde z kostola/z úradu, tak sa predsa mladomanželom gratuluje 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nalla o tom já nic nevím :-D je to u nás vůbec taky tak? Já o žádných takovych kytkách nevím. Gratulace jsou hned po obřadu na místě, ale nikdo snad kytky nedává :-o :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@chris_n u nas sa zvyknu davat kytice po obrade. v ramci gratulacii.
Odpovedať
Profilova fotka
@ninusz aha, tak proto to asi neznam :D
Odpovedať
Profilova fotka
@chris_n Taky jsem nad tím chvíli přemýšlela, jak to je myšleno, ale pak jsem si vzpomněla, že jsem kdysi někde slyšela, že v některých krajích je zvykem, že hosté u obřadu dají nevěstě kytku. Osobně jsem to teda na žádné svatbě nezažila, ale podle příspěvků v této diskuzi na tom asi něco bude:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pet23 já to právě taky nikdy nezažila a neslyšela o tom. Co s tím chudák ta nevěsta pak dělá, když jich dostane třeba třicet?
Odpovedať
Profilova fotka
@pet23 no po obrade. vy chodite gratulovat s prazdnymi rukami? :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?