Svadobný dar od kolegov

Dnes som v práci dostala zákernú otázku - čo chcem ako svadobný dar. Neviem si nič vymyslieť. Máme 2 kompletne zariadené domácnosti, niektoré veci by sme aj rozdávať mohli. Mám 12 kolegov, neviem kolko chcú prispieť, nerada sa také pýtam. Poraďte mi niečo, príp. napíšte čo ste dostali... :-)
Odpovedať
kolegyni sme kupovali zapekaciu misu (chcela malickost z tescoma), kedze som ju kupovala ja, tak na oplatku som mesiac na to dostala rovnaku =-) ale vyuzivame, dalsia kolegyna dostala svadobny fotoalbum, veliky, krasny, latkovy. mozno nejaky pobyt, poukazku na veceru, masaze... poukazky do ikea, kika... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko Ja som dostala od kolegov vysávač, aký som si sama vybrala. Chceli mi dať nejaký hmotný darček a vysávač bolo jediné, čo nám chýbalo z takých tých "menších" vecí do domácnosti. Ale veľmi nás potešil aj darček od švagrinej - poukaz na relaxačný víkendový pobyt. Tých by som brala pokojne aj viac. ;-) :-)
Odpovedať
@lenosko ja som dostala poukážku do TPD-čka + asi metrovú kyticu, ledva som ju odniesla :-) teraz sa nám ženil kolega a ideme mu dať poukážku do Ikey. mám radšej poukážky ako keď mi niekto chce kúpiť dar - predsa vkus má každý iný.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dostali od kolegov kupon do skydive areny v prahe na indoor skydiving. zazitok najvacsi. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?