ak mas "perlovy" nahrdelnik a nausnicky, tak najskor perlova korunka - na nete som videla aj take, urcite najdes aj v salonoch
ale ta kvietkovana celenka je uzasna- nechces radsej vymenit nahrdelnik a nausnice?
korunka je krasna, ma tam jemnuke perlicky a mozno aj nejake jemnuke perlickove nausnicky by boli pekne, ale tiez myslim ze treba vidiet celok. ja by som k takemuto nahrdelniku nevolila korunku ale nejake jemnuke kvietky do vlasov, ale to je jaska ze zalezi od vkusu. :-)
Na tek korunke su sice perlicka, ale co ja viem. Ja som mala tiez perlickovu korunku a riesila som to kratkou striebornou ratiazkou a taky isty aj naramok.
Ahoj, ja som mala perlickovy nahrdelnik, perlickove nausnice a kupila som si aj perlickovu korunku. Kupila som ju v BA za Tescom na Kamennom namesti, neviem ako sa ten salon vola, ta korunka je velmi pekna, skus sa tam pozriet mozno este budu mat.
ano, je to svadobny salon, je to zo strany ako je parkovisko pre Tesco, tie panie su tam velmi mile, vobec im nevadi ak mas saty pozicane u niekoho ineho, napriklad v Orchidea-Heja ma medzi dverami vyhodili, ze oni poziciavaju korunky len svojim nevestam, takto som si korunku kupovala, ale neva, je pekna.
Kviotecek ja by som si korunku nedavala vobec - mne to pride take prilis prezdobene s tymi korunkami...Ovela krajsia je nejaka pekna ziva kvetinka do vlasov.Ale to je moj nazor :-)
lubkamik budem mat zavoj dlhy 1,5 m nezdobeny podobny tomuto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a bude aj cez tvar tak tam nemam kde dat tu kvetinu ale rozmyslam ze tu korunku si nakoniec nedam ale nieco by som na tu moju kapustu dala len neviem co.... :-(
troska oprasim temu s velkou prosbou: neviete nahodou nieco o tejto korunke? strasne ju chcem, ja sa bez nej ani nevydam :-D mam pri nej poznaku, ze ebay...ale njde mi to vobec nacitat a najst ju uz vobec nie...poradte prosim :-(
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
ahoj neviem kde by mohli mat taku korunku ale skus sa pozriedo salonu lady di na obchodnej ul. viem ze tam mali pekny vyber asi najlepsi co som pozerala! ;-)
dakujem, urcite tam pojdem na ten salon som pocula vela peknych ohlasov, ja som tam bola skusat spolocenske saty davnejsie a len som tak mrkla aj do svadobneho a sa mi zapacili satocky co tam mali. Nevies ci tam mali aj taku korunku do ruzova??
to neviem ci tam maju korunku ruzovu ja som tam bola min . rok a tam som si kupila korunku ...mali tam najkrajsie ...a najjemnejsie ;-) mozno budu mat skus tam mrknut 8-)