Kde kúpiť vejár?

Nevie niekto, kde by vyrobili papierove vejare aj s potlacou? Pripadne, kde by sa dali kupit papierove vejare? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, fula, neviem sice (prepac :-| ), ale vnukla si mi perfektnu myslienku, ako si na svojej svadbe nespotit cely make-up! Zadovazim si vejar! :-D :-) Dakujem za tip! ;-)
Odpovedať
ahoj holčiny,co je vejar?
Odpovedať
Profilova fotka
jerga, je to "vejíř" :-)
Odpovedať
Ja to chcem davat ako darcek zenskej casti svadobcanov. Ale nemam predstavu kde by som si to mohla zadovazit. Musim nieco vymysliet.
Odpovedať
fula podla toho ci chces nejake super a drahe? ako z nejakeho znameho obchodu?
Odpovedať
ani nie drahe, take skor papierove, neviem ci si pamatas take tie cinske, co sme mali ako decka a boli tak pekne pomalovane. Tak na taky styl by som to chcela, ale samozrejme bez tych cinskych obrazkov :-)
Odpovedať
ahoj fula no videla som vejare na postovej oproti hlavnej poste v tom 30 korunovom obchode no teraz ma napadlo ze vlastne boli sa mi zda drevene ale boli velmi pekne neviem ale ci boli ciste ... skus pozret 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Mam svadbu v juli a som dost horkokrvna, potrebujem pre seba zohnat biely vejar...videli ste ho niekde - okolie BA? Dakujem moc moc!
Odpovedať
Daisy, vejar zhanam uz 3 mesiace, jedine co som zohnala je cez ebay z Ameriky, ale to teda riskovat nemienim, ze vejar bude stat 150 Sk a postovne 1000 Sk a druha moznost Cestovatelka sa chudatko podujala, ze mi ho pozrie v Prahe v salonoch. Zabudni na to, ze by nase obchody alebo salony mali vejare!!! Ved sme postsocialisticky stat ]-( Pisala som aj do niekolkych salonov, ani jeden jediny na Slovensku nema vejar. To je novinka, co? Nebud naivna, snad by si sa nechcela v lete ochladit!!! Ani nevies ma hneva system nasich nedokonalych sluzieb, tusim idem do Ameriky a otvorim si tu obchod a aj zbohatnem, ved nie si prva nevesta, co by chcela krasny viely vejar. Sorry, musela som si ulavit, ved to som sa mi zda ako zly sen, ze tak potrebnu a zaroven krasnu vec na leto nemaju...
Odpovedať
Martinka, zo- ze - nie me nejako! aj cez ebay ked treba. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno by nebol zly napad, najst na ebay viac vejarov, objednat ich a cenu postovneho podelit medzi kocky, co si ich objednali. Len neviem ako presne ebay funguje, ci maju zo vsetkeho len jeden kus alebo viac. Vies ze by sa hodila tema, kto chce vejar s nejakym linkom na obrazky a po Slovensku si to lahko rozhodime na dobierku. Keby nejaky bol, tak sa pripojim.
Odpovedať
aj ja by som sa asi k tomu pridala
Odpovedať
Článok sa načítava...
Maju iba jeden vejar, a tieto aukcie su len urcite dni. Treba mat na to cas a vychytit to. Este som nic neobjednavala z ebay. Ale niektore kocky ano.
Odpovedať
Na ten vejar by som sa dala nahovorit aj ja...Tak ak chceme viacere...pridavam sa...!!!
Odpovedať
napadom vejara ste ma celkom inspirovali. Hned na prvy krat som nasla napr. toto: http://www.chinesepaintings.co.uk/car... Pisu, ze zasielaju objednavky aj do Europy. Priatel pise kaligrafickym pismom a taky vejar s nejakym zaujimavym textom by mohol byt peknym darcekom :-)
Odpovedať
...ahojte nevesticky...ja som si na svadbu tiez zaobstarala vejar, ale vobec som ho nepotrebovala, lebo sme mali zamracene :-D http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Takze ak tam maju len jeden vejar asi to moc nepojde takto skupinovo cez ebay. To by sme asi museli byt v hodine H vsetky pri pocitacoch, alebo tak nejak. Skor by som teda podporila napad martinyf, a otravovali by sme cestovatelku aj my. Nemam sajn ako sa moze dostat foto z mobilu do PC, ale MMS vejaru hodena do albumu, by urcite urobila svoje. My by sme mali menej starosti, teda okrem cestovatelky (ktora este o tom ani nevie) a urcite by sme prihodili nejake peniazky za ochotu a benzin, alebo postovne.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, tak ste ma inspirovali, ze aj ja chcem vejar :-) V juli sa mi urcite zide. Mam prave kamosku na studijnom pobyte v Spanielsku, tak som jej dala nelahku ulohu. Ale kedze Spanielsko je raj vejarov, verim ze nieco najde. Ja som tam bola takto pred rokom a veru ma ani nenapadlo rozmyslat nad svadobnym vejarom ... ale pamatam si, ze ich tam mali od vymyslu sveta. Ked nieco budem vediet, ozvem sa.
Odpovedať
a ja skor navrhujem sa opytat saraniah odkial ho ma. cestovatelka mi pisala pred chvilou, ze zatial nic noveho ale ide dnes do jedneho salona v strede Prahy. Ona vie presne aky chce, takze ak nieco bude, ona sa ozve a ja dam vediet.... urcite som teda spokojnejsia, ze nas je viac, hned mi je veselsie, babizne jedny, zlate ste... :-D
Odpovedať
Jo este jedna vec - s tym ebay. Cestovatelka mi pisala, ze nema dobre skusenosti s americkym ebay, ze to otvaraju na hraniciach a tym padom musime platit nejake clo navyse a vyjde to teda velmi draho, ked to ma byt len taka hluposticka, takze skusme najst lepsie riesenie niekde blizsie. Freyi s tym pilim usi uz 2 mesiace :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pripravy na svadbu vdaka tejto stranke uplne zeriem. Mojko je casto v zahranici, tak sa necitim pri tych pripravach sama. Ked je clovek bezradny, ma kto poradit, pomoct. Je tu vsade kopec ochotnych nevesticiek buducich aj byvalych. No proste bomba. Moje pracovne vykony klesli asi o 50% lebo stale pozeram, kto ma co nove a tesim sa z toho. :-) :-D :-)
Odpovedať
Ahojte babulky. Mozno pomozem :) - http://www.svadobneoznamenia.sk/index... alebo http://www.svadobneoznamenia.sk/index...
Odpovedať
fuu ale ta suma...za ten pre nevestu...mam dojem, ze ludia obcas nevedia, co pytat...
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne ked velky rozdiel medzi tym pre hosti a nevestu nevidim - mozno v zdobeni.... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala vejar: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Kupila som v USA 4 vejare a mala som inzerat aj tu na stranke, jeden z nich kupila sarianah :-) Je z praveho peria ( z vtaka marabu) a boli cisto biele (ale dali sa rozne farby objednat). Jeden vysiel 400 Sk. Ideme zas do USA (alebo minimalne manzel pojde urcite), takze mozem mu dat zas kupit, ked niektora budete chciet. Len este neviem presne, kedy pojde :-| Asi v juni, al. v juli... Tazko povedat.
Odpovedať
ttp://svadobneoznamenia.sk/index.php?go=oznamenia&sub=katalogy&cat=6&id=324 tu je možnosť kúpiť si vejár na slovensku.
Odpovedať
http://svadobneoznamenia.sk/index.php...
Odpovedať
poslala som ešte raz úplnu adresu, prvý pokus sa nevydaril.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj holky tak som nepochodila zatial :-( , este idem skusit teraz cez vikend tak Vam dam vediet.
Odpovedať
http://www.simmy.cz/product_wed.html skúst sa pozrit aj tu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?