Spodnička do svadobných šiat

Ahojte, v tomto sa absolutne nevyznam a potreujem poradit Neznasam ked ma nevesta krasne saty a cez ne akoby presvitali obruce na spodnicke, aku spodnicku treba pouzit ak nechcem aby bolo vidiet kruhy? saty mam krajkove take skor do acka, Mori Lee 1660 aj s vleckou. plis poradte ake su druhy a rozdiely v spodnickach dik http://www.morilee.com/bridals/bridal...
Odpovedať
ja som mala tylovú spodničku a vyzeralo to omnoho lepšie ako s kruhmi. Skús popozerať na nete určite najdeš vhodnú k tvojim šatám.
Odpovedať
urobi tylova taky objem ako ta s obrucami? a nechodi sa v tom zle?
Odpovedať
ano urobi taky objem ako kruhová a posobí to podla mna prirodzenejsie.Neviem ako sa sice chodi s kruhmi ale s tylovou celkom dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si kupila spodnicku zo stranky svadobneinspiracie.sk. Som s nou velmi spokojna. Co sa tyka spravneho strihu spodnicky, poslala som im fotku siat, odporucili mi typ spodnicky (inak, bola s nimi velmi dobra komunikacia) - sedi mi k satam ako uliata a je velmi kvalitna, pekne sedi a bola za prijatelnu cenu. V salone chceli odo mna len za pozicanie spodnicky 30 eur, zo stranky som si ju kupila za 25 eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobrý večer, potrebujem poradiť, chcela by som spodničku pod šaty, ale neviem akú, tak aby boli pekné. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?