Svadobné rukavičky - je to prežitok?

Ahojte dievcata, rozmyslam, ze by som si na svadbu kupila svadobne rukavice (bez prstov, kratke z jemnej cipky,) myslite si, ze take nieco je uz prezitok?
Odpovedať
Ahoj, ja osobne si myslím, že je len na tebe čo si oblečieš. Každá máme svojský vkus a jedna ti povie, že je to prežitok, iná zas, že je to fajn. Ak sa ty v tom budeš sama sebe páčiť, prečo nie, ked sa budeš zle cítiť, si to nedávaj. Dôležité je, aby si sa ty sama sebe páčila a cítila dobre.
Odpovedať
podľa mňa áno... rukavičky, tie malé kabelky,... to radšej nie - menej je viac
Odpovedať
no a ešte som zabudla napísať, že zváž to aj podla celkového tvojho výzoru..ak máš pompézne velké šaty tak potom to môže pôsobiť preplácane...ak máš jednoduchšie šaty môže to vyzerať fajn - myslím, že sa to takto nedá všeobecne ked si nedala predstavu šiat, účesu a doplnkov...preto ked pojdeš vyberať šaty spýtaj sa radšej už na konkrétnom looku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mňa to nie je prežitok, ak máš šaty ku ktorým sa hodia, môžu byť veľmi pekným doplnkom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja suhlasim s babami, ze velmi zalezi na tom ake mas saty. ak mas nejake velke princeznoske saty, na ktorych uz napriklad cipka je tak by som rukavicky vynechala ale ak mas nejake jednoduchsie, ktory neublizi takyto doplnok tak kludne, ide aj o to co sa tebe paci a o to co je prezitok a co nie. len to neprekombinovat aby to aj trosku vyzeralo :)
Odpovedať
Ja si tak myslim, ze uz je to prezitok a ze v dnesnej dobe sa uz vobec nedavaju take tie rukavicky. Ale ak budes mat svadbu v takom starodavnom style, tak kludne ale ak modernu tak nie
Odpovedať
prečo by to mal byť prežitok? teda v takom tom klasickom štýle sa to už nerobí ale pokiaľ máš jednoduchšie šaty ako písali baby a v takom celkovom štýle sa to hodí aj ku svadbe tak prečo nie? viem si to v to takomto prípade úplne v pohode predstaviť
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží hlavne, ako to bude dokopy celé so šatami vyzerať. Môže to pôsobiť dobovo, ale aj moderne, záleží teda od šiat, účesu, no proste od všetkého ;-)
Odpovedať
vdaka za rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?