Catering, moderná gastronómia, BA, TT - odporúčania

Ahojte, prosim vas o vase rady, skusenosti a odporucania ohladom Cateringu. Nam by sa pozdavala hostina na hrade Cerveny kamen. Jedlo mame radi, resp. radi si ho vychutname a ocenujeme rozne pripravy a chute, samozrejme nezabudajuc na nasich hosti a ich preferencie. Obaja sme nakloneni modernej gastronomii, tak prosim, ak mate nejake dobre skusenosti ci referencie, budem rada. Dakujem :) (cekla som uz Josip, Sharkam, Rosenthal)
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose ahoj:) presne toto iste teraz aj my riesime. svadbu budeme mat buduci rok a este nemame dorieseny catering. milujeme jedlo a tak isto aj moja rodina si potrpi na tom, aby jedlo bolo chutne a "moderne". pozeram, ze si uz nejake cateringovky prelustrovala, ktora sa ti najviac pozdavala?
Odpovedať
Sharkam odporucam vsetkymi desiatimi, mali sme ich na nasej svadbe teraz v juni a vsetko bolo perfektne - jedlo, obsluha, komunikacia...
Odpovedať
@milliada zatial sa mi pozdava Rosenthal, ale pozerala som aj weddinx, ale nemam od nich este info, no tiez je favorit :) Niekde som citala, ze aj Stary dom v Modre robi catering, a u nich sme niekolkokrat uz jedli a bolo to uzasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose ano? takze viac menej ste uz pre nich rozhodnuty? nam sa zase dost pozdava ten catering Josip. kamaratka mi o nich hovorila a pozerala som si na fb aj ich stranku a jedlo vyzeralo dost dobre ;-) 8-) no este planujeme ist aj ochutnat niekedy aby sme vedeli aj chutovo ako varia.
Odpovedať
Profilova fotka
@milliada nam budu varit na svadbe v novembri :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavulienka_m a kde budete mat svadbu? z kade pochadzas? uz mate vybrate aj menu, ktore sa bude podavat? a mali ste s nimi uz aj osobne stretnutie? prepac za tolko otazok ale chcem pozistovat co najviac, kedze nad nimi dost rozmyslame.
Odpovedať
Profilova fotka
@milliada my budeme mat svadbu v Brezne, kedze z tade pochadzam a trvala som na tom, aby sa to vsetko odohravalo v mojom rodnom meste. mne sa to tak paci ;-) nie, menu este vybrate nemame aj ked uz sme o tom debatu mali, ale este ho budeme asi menit :-S nie, az v septembri budeme mat stretnutie. skor nebolo treba, kedze si myslim, ze by to bolo aj tak zbytocne. a vy uz mate datum vybraty??
Odpovedať
@milliada akurat sme sa vratili z dofce, tak sa chystam na vsetko, konecne klud :) Este sme neni uplne rozhodnuti, ideme sa popytat do Rosenthalu tento tyzden :)
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose a kde ste boli na dovolenke, ak smiem vediet? :-) 8-)
Odpovedať
@slavulienka_m boli sme na poznavacke v Skotsku :) bolo to uplne fantasticke, vela najazdili, ale vela videli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavulienka_m v tomto ta chapem a rozumiem. aj ja to tak chcem, ze bude aj sobas aj hostina v Trnave. sice so snubencom zijeme v Bratislave ale obidvaja pochadzame z Trnavy a preto si tam chceme povedat aj ANO na cely zivot ;-) :-) a nad akym rozmyslate? prezrad ;-) ;-) ano, uz mame vybraty datum. vsetko sa to odohra 1.6.2019 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose aspon si oddychnuta a budes mat na vsetko viacej energie :-) ;-) uvidis, ako to tam dopadne. my uz sme viac menej rozhodnuty :-) ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@milliada no praveze este dospavame :D vcera sme boli v rosenthale a pozdavalo sa nam. Takze v novembri tam este bude svadobna vystava, ochutname, a uvidime :) ale hadam sa nic nezmeni. vy ste sa rozhodli nakoniec pre Josip?
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose takze to nebola moc oddychova dovolenka, co? :-D :-) ale aspon ste toho vela videli, ako si napisala ;-) :-) jasne, podla chuti sa rozhodnete. chut - to je to najdolezitejsie!!! :-) ano, my sme sa uz na 90% rozhodli pre nich :-)
Odpovedať
@milliada veru nebola :D ale videli sme :) tak super, referencii maju pozehnane, a ako som citala, same dobre, tak asi bude dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
@crystalrose to je hlavne, moj drahy tiez nema rad take dovolenky, kde len lezime. tiez skor take zazitkove ;-) to je pre neho ako stvorene! a ja by som zase lezala aj cely tyzden pri mori na slnku :-D :-D ale tak vzdy najdeme nejaky kompromis :-) ved prave preto sme sa pre nich rozhodli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milliada super rozhodnutie ;-) tak to je najlepsie, naco zbytocne spekulovat nad inymi mestami, ked svadba ma byt tam, z kade pochadza nevesta a zenich :-) :-) menu chceme asi taku viac menej klasiku, ze plnene kuracie rezne s opekanymi zemiakmi a ryzou alebo rozmyslame aj nad panenkou. tak neviem, ako sa este rozhodneme a hlavne ako to bude cenovo vychadzat. pekny datum ste si zvolili, na MDD :-D :-D
Odpovedať
mile dievcata, potrebujem taktiez radu ohladom cateringu a aj inych veci. svadbu by sme chceli mat 1.3.2019, no este nemame zajednanu ani salu, iba kostol. viete mi poradit nejaku dobru miestnost v Bratislave, pre cca 80-90ludi? samozrejme s prijatelnymi cenami!
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenilka86 a chcela by si iba nejaku miestnost + catering alebo aby to bola restauracia, v ktorej uz budu aj varit??
Odpovedať
@colorkajanka v podstate mi to je jedno, ci to bude restauracia alebo miestnost. ide mi o to, aby sa tam v pohode tolko ludi zmestilo a aby zostaval aj dost velky plac na tancovanie, kedze sme dost tanecna rodina. keby bola miestnost rovno taka, ze mi tam aj uvaria o tom lepsie pre mna, aspon by som cateringovu agenturu nemusela zhanat. ale zase ak sa mi bude paci len hola miestnost, tak som schopna si aj agenturu pohladat. ved to uz nemoze byt az take narocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavulienka_m presne, aj ja to hovorim! ;-) ano? chceli by ste iba takuto klasiku? to zase my by sme chceli nieco netradicne ale este vobec nevieme co :-S a este mam jednu otazku, keby ste si chceli dat tu panenku, tak to by ste potom aj na osobu viacej platili, ze? kedze panenka je drahsia. ci ako to maju?
Odpovedať
@milliada prepac ze rusim ale vsimla som si, ze tu tiez rozoberas catering a jedlo. vy uz mate niekoho zarezervovaneho?? kde budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenilka86 ano rozoberam (teda snazim sa :-D ) aj ked vsetci sa mi smeju, ze dost skoro to riesim, kedze svadbu mam az v juni 2019 ale tak teraz mam cas riesit taketo malickosti a potom uz tolko casu na to nebude. no nie? pozeram, ze ty si ma ale predbehla a ze svadobny den budete mat v marci ;-) :-) este nemame nikoho zarezervovaneho ale uz sme na 99% rozhodnuty pre agenturu a miestnost uz mame :-) napisem ti aj IP, oki?
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenilka86 no neviem, ci to az take narocne nie je. osobne si myslim, ze to aj je narocne zohnat dobru cateringovku, ktora vari chutne a nepytaju si za to vela bubakov. ale ved to budeme riesit az potom, ked vyberieme miestnost. a okolie Bratislavy moze byt tiez? ci chces centrum BA?
Odpovedať
@milliada nic si z toho nerob, radsej skor ako sa potom nahanat. my mame v marci 2019 a taktiez uz nejaky ten cas riesim svadbu a vobec to nelutujem, lebo stale ma napadaju dalsie a dalsie veci, ktore musim zabezpecit. ako teraz ten catering. dakujem ti za spravu, prisla mi. skusim ich aj ja oslovit :-) @colorkajanka moze byt aj okolie ale samozrejme najlepsie by bolo centrum. lenze toho sa obavam, ze tam budu velke cifry. ved vyskusaj napisat nejake a pozriem si to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenilka86 a to tak bude az pokial nepride ten osudovy den. stale ta bude nieco napadat :-D :-) nie je zaco, rado sa stalo ;-) aa uz si ich aj oslovila??
Odpovedať
Ahojte, my sme mali sice svadbu v kulturaku, no zabezpecovali sme si catering cez spolocnost Catering JP z Bolareza. Boli sme velmi spokojni, kuchari boli z trnavského Forhausu, casnici boli skuseni chalani a este rano o 4tej sa usmievali. Cenovo su velmi pristupni.
Odpovedať
@milliada toho som si vedoma, ze to tak bude ale tak snad to prezijem v zdravy :-D :-) co sa tyka tej firmy Josip, tak uz som ich oslovila. nechcela som zbytocne cakat a hned ako som si nasla od teba spravu s cislom tak som im volala. nas termin mali este volny a zapisali si nas. tesim sa, ze uz mam dalsiu vec z krku a pevne dufam, ze to bolo dobre rozhodnutie a ze nam navaria skvele jedlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenilka86 isto to prezijes, neboj nic :-) ;-) mozno tvoj snubenec bude mat z teba menej vlasov ale inak pohoda :-D :-D :-D jeej, tak to je super sprava, potesila si ma :-) vidis a o dalsiu vec mas menej :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milliada vies, mame taku teoriu, ze klasikou nic nepokazime a preto nad tym aj uvazujeme. ano, keby sme chceli panenku tak isto by sa cena na osobu zvysila ale myslim si, ze by to vela nebolo. ved v oktobri sa mame stretnut s panom Mokranom a uz na 100% dohodneme vsetko. tak potom ti pisem, kolko to nakoniec bolo na osobu. vy mate ale este dost casu na premyslenie, takze to isto este na nejake netradicne menu pridete :-) :-) :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?