Hľadám cateringovú spoločnosť na Červenom kameni

Ahojte, hladame cateringovu spoločnosť, ktorá ma primeranu cenu a chutne jedlo, bolo by super, keby uz ma nejaku skusenosť na červenom kameni, poznate?doporučte..Ď :-)
Odpovedať
ahoj..ja budem mat svadbu na Cervenom Kameni v Auguste a mne doporucili jedny znamy catering z Penzionu Rosenthal. Oni tam uz robili svadbu ale len v tej mensej sale. Ja budem mat tu vadsiu vola sa ze hradna jazdiaren tak dufam ze vsetko bude ok lebo je tam dost mala kuchyna. Jedlo maju zevraj dobre ale sama som ho neskusala nakolko buyvam v zahranici.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne miesto na svadbu
Odpovedať
@siela zabudla som ta oznacit :)
Odpovedať
@l_banana jj..v pohode..:) aj nam bol doporuceny rosenthal, aj sme osobne uz boli v kontakte..Jedlo pojdeme odskusať, potom ti dam vediet..my budeme mat v tej mensej sale - v predhradi..tak som zvedava..chcela som len mozno mat v zalohe aj nejaku inu cateringovu, keby nahodou jedlo nezodpovedalo predstavam..
Odpovedať
@siela aj my sme chceli mat v tej mensej ale mame moc vela ludi nato...aj ked oni hovoria ze do 100 ludi ale potom by sa tam nedalo tancovat. Neviem ci mas facebook ale ked si das do facebooku penizon Rosenthal tak najdes v albumoch fotky zo svadby co robili na Cervenom Kameni. Jedlo vyzera dost dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mat catering rosenthal na jul, na ck - sala jazdiaren
Odpovedať
@jahodenka81 ja som hovorila s Klaudiou ohladom tej malej kuchyne ze ako to budu riesit a povedala ze este nikdy nebola v tej sale...tak sa trochu bojim ako to bude...
Odpovedať
Profilova fotka
@l_banana mne ten manazer povedal, ze rosenthal uz robil catering velakrat v jazdiarni a maju tam specialne vyhradene miesto, za zastenou, ale teda neviem, ci tam bola aj ona osobne...
Odpovedať
@jahodenk81 to naozaj? tak to mi je divne...zeby tam ona nebola? ale potom preco o tom nevie ked je tam hlavna...a tu zastenu tam posTavi cerveny kamen?
Odpovedať
@jahodenka81 @l_banana a mate uz nejakého djs? a fotografa?
Odpovedať
@siela..my uz mame..dj sa vola juraj turcar a fotograf je z firmy klik foto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@l_banana @jahodenka81 tak ako to dopadlo? my budeme mat svadbu na buduci rok na cervenom kameni, hradna jazdiaren. Odporucili nam Rosenthal,ale tiez zhanam iny catering na porovnanie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fokicka Svadba dopadla super ale neviem ci by som vam Rosenthal odporucila. Jedlo skevele ale pristup nebol moc profesionalny. V cenovej ponuke nam zabudli napisat par veci..o ktorych sme sa dozvedeli az 2 tyzdne pred svadbou ked uz islo do tuheho. Mozno by to bolo ine kebyze zijem na Slovensku a mozem tam chodit osobne. Tym ze som na Sr priletela 2 tyzdne pred svadbou sme sa osobne stretli az vtedy. Keby ze som vami tak si asi najprv pozriem ine cateringove spolocnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
svagrina mali tento catering http://www.roxycatering.sk/ a boli super
Odpovedať
Profilova fotka
@l_banana a @majusinka dakujem...dnes sa mi ozvali z elite catering a este idem volat do sharkam...mate niekto skusenosti?
Odpovedať
@l_banana ahoj l banana, veľmi ma mrzí co si tu čítam, myslím že vzniknuté nedorozumenie sme si vydiskutovali, komunikácia zlyhala v mailoch ktoré neprechádzali a všetky otázky som s tebou prebrala z mojej iniciatívy cez mobil keď som volala niekoľko krát do kanady , škoda že sťažnosť sa dozvedám takouto cestou s pozdravom Klaudia
Odpovedať
@penzionrosenthal moj umysel nebol sa stazovat ale len vyjadrit svoj nazor na web stranke ktora je nato urcena
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?