Minerálka v skle

Ahojte, moji budúci svokrovci chcú na svadbe minerálku v skle, pretože sú názoru, že je to elegantnejšie ako plastová fľaša. Viete mi poradiť, aké minerálky sa ešte vyrábajú v skle? Kde ich zohnať?
Odpovedať
Profilova fotka
@chelsey987 a chcete 0,25/0,33 fľaše alebo väčšie 0,75l ? Lebo pár vyrába aj väčšie fľaše a väčšina sa dá aj objednať z internetu no treba sa dohodnúť ohľadom dovozu, my sme mali problém s objednaním sklenených nápojov. Nakoniec sme nakúpili v Metro (nebolo to na svadbu ale v podstate na tom nezáleží)
Odpovedať
Chceli by sme 0,75l. Metro máme pomerne ďaleko, ale asi mi nič iné neostáva.
Odpovedať
Profilova fotka
@chelsey987 skús možno pohľadať firmu so sídlom vo vašom okolí. Ja som skúšala rôzne a všetky mali sklo len na osobný odber (väčšinou BA) a tie čo mali povolenú prepravu kuriérom mi nakoniec objednávku zrušili, že nevedia zabezpečiť prepravu skla 😑 inak nepomôžem... 😞
Odpovedať
@chelsey987 my sme mali budis 0.75l v skle, kupovali sme v metre, ale myslim ze sa daju kupit aj v inych vacsich obchodoch..a v skle mali rozne druhy, myslim aj mattoni a par talianskych a francuzskych znaciek, da sa vsetko pozriet na ich stranke
Odpovedať
Keby som nič nenašla, dalo by sa podľa vás kúpiť minerálku v plaste a prelievať ju do sklenených džbánov s citrónom?
Odpovedať
@chelsey987 jasne, preco nie, my sme to tiez tak mali - na stoloch boli dzbany s vodou s citrusmi a matou - tie ale boli neperlive. Mineralky v skle sme mali v nealko bare- spolu s inym nealko v skle- odtial si kazdy zobral na co mal chut. na stoloch boli na zaciatku ale len dzbany (nie taka ta skupina roznych flias ako to obcas byva na plesoch:D)
Odpovedať
Profilova fotka
Budisku v skle sa mi vidi, ze som videla aj v lidli, ale neviem ci to boli polliterky alebo ake velke :-)
Odpovedať
My sme mali všetky v skle aj minerálku, kofolu a žltú malinovku :-) mali sme to od cateringu. Pozri u mňa v albume sú tam niekde na stole odfotené :-)
Odpovedať
@lessi12 mne sa tiež niečo marí s tým Lidlom, že mali aj v skle. Skúsim ešte tam pozrieť :-)
Odpovedať
V skle je este aj Romerquelle 0.75 perliva aj neperliva. Distribuuje ju Coca-Cola cize je bezne dostuona vo velkoskladoch a tiez v restikach ci cateringive spol ju bezne ponukaju. Ale podla mna dzban s vodou citrusmi je lacnejsia alternativa a vyzera to vkusne. Podla mna vkusnejsie ako obrandovana flasa na stole.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?