Prosím pomôcť so svadobným menu

8. aug 2014190

Kočky potrebujem radu ohladne svadobného menu mám napad ale neviem či by to mohlo byť svadobné menu, akékolvek pripomienky privítam dakujem kočky

Tu je

Svadobné menu


Aperitív
0,1l Hubert polosladký, suchý + jahoda

Predjedlo
100g zeleninový šalát s restovanými kuracími medajlónkami

Polievka
0,25L Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou

I.Hlavné jedlo
150g 3druhy mäska, ½ ryža, ½ opekané zemiaky, zeleninová obloha

II. Hlavné jedlo
Zaobstaráme si pečené prasiatko

Po pol noci
100g kapustnica s chlebom

  • @niki22  podla mna tym nic nepokazis... ja si tiez takto predstavujem nejako nase svadobne menu... len miesto slepacieho by som chcela mat hovadzi vyvar... a drahy vymysla s pripitkom (ja tvrde nechcem, tak mozno budu 2 druhy pripitku - pre chlapov a pre zeny 🙂 )

  • ďakujem za reakciu, no my zase nechcem ako prípitok cinziano mne to nechutí ani nikomu z rodiny takže sme zostali pri šampanskom, aj ja som rozmýšlala nad hoväzdyím vývarom s pečenovými haluškami ale moj "budúci" manžel mi to zmietol zo stola takže zostaneme pri klasike

  • @niki22  ja myslím, že klasika, ktorá síce neohúri, ale rozhodne nič nepokazí, takže vôbec sa toho nemusíš nijako báť, nie je tam žiadne kontroverzné jedlo, úplne v pohode to objednaj a nerieš 😉

    dobrú chuť

    P.S. Kde to máte svadbu? Na pečené prasiatko prídem 😃 😃 😃 😎

  • Sponzor fóra
  • v chateau v krakovanoch a prasiatko máme z hornej stredy

  • @niki22  takže prídem(e) 😃

  • @niki22  podľa mňa máš dobré menu

  • beatrixlenicka ďakujem som rada že sa ti páči

  • vie mi niekto pordiť ohladom hlavné jedla, tie 3druhy maska sa mi zdajú také moc "klasické"

  • a čo tak ako hlavné jedlo kurací steak na grile s čerstvou zeleninkou a varené zemiačky????

  • @niki22  ja som mala klasiku ako hlavné jedlo kurací gordon. Ako prvé hlavné jedno by som nedávala kurací steak na grile, lepšie je tie 3 druhy mäska.

  • no podľa toho aké máš zloženie hostí, ak to sú hostia čo experimenty a moderné veci moc nemusia, ostala by som pri klasike a ak sú presný opak, tak potom by som vymýšlala. A hlavne sa opýtala v reštike, čo všetko dokážu prpraviť, lebo nie vždy vedia každé jedlo pripraviť tak, ako si dotyčný predstavuje.

  • skúsim sa poradiť v reštaurácii ale neakú predstavu mať musím preto som potrebovala poradiť 🙂 Tie 3druhy maska je stará klasika

  • @niki22  ja viem , ze uz mas daaavno po svadbe, ale zaujimalo by ma ci jedla stacilo? Lebo mne sa to zda nejako malo 😞 neviem ... ja planujem hlavne jedlo, nieco podobne a potom svieckovu, rezne a pecene kurca -ako bufet , cca. dve hodinky od hlavneho jedla a bude to na stoloch az do konca, plus po polnoci k tomu kapustnica pribudne ... neviem je toho moc baby ??? co mi poradite?

  • @lucynyl  závisí od počtu ludí a koľko porcii objednávaš. napr. my sme mali na našej svadbe nasledovné menu: my sme mali nasledovné (počet hostí bol 65, ale vedeli sme, že nie všetci zostanú do konca - zvlášť starí, deti a mali sme tam kamaratov, ktorí boli len do polnoci, nakoľko potom išli ešte na jednu svadbu 🙂, samozrejme som počítala aj s kamerou, DJ, .... . V zátvorke bude počet porcií:

    prípitok - martini (65) - nachystané na 17:00

    predjedlo - šunková rolka s chrenovou penou a banketové pečivo (65)
    polievka - klasika slepačia (65)
    hlavné jedlo - bravčová panenka preliata dubákovou omáčkou, opekané zemiaky, zeleninová obloha (65)
    (toto bolo servírované na tanieroch)

    2. chod - na misiach (60) v čase 20:00
    - kuracie stehno plnené pod kožou plnkou, 1/2 kukuričná ryža, 1/2 šampiňónová ryža, kompót

    3. chod - na misiach (55) v čase 23:00
    - sviečková

    4. chod - "na misiach" (55) v čase 02:00
    - kapustnica + chlieb

    samozrejme, čo sa nepojedlo nám zabalili a ostalo to na popravky (cca 2. chod - 5 porcii, 3. chod - 1 porcia (to chutilo aj vegeteriánom), 4.chod - 5 porcii). Tu je vhodné sa s danou reštauráciou dohodnúť, či je možné si od nich zobrať nezjedené jedlo.

  • Mne jedna Znama hovorila ze sa s nimi dohodli ze to neziedene im nechaju a na druhy den prisli najblizsia rodina na obed a to zjedli

  • Sponzor fóra
  • Hej hej mne to tiez pobalia povedali alebo mozem urobit popravku..cca.okolo polnci mi vraj povedia kolko jedla je ,ze ci mam uz pomaly odchadzajucich este volat na popravku alebo bude stacit doma pri obede... no nic baby kazdopadne to musim este dohodnut s restikou ake maju skusenosti...ja mam 100 ludi istych plus cca.20 po 22.00... straaasne vela..ale darmo ked sme raz velka rodina a kamarati nadovsetko 😃 bude to zaujimave tolko hladnych krkov nakrmit 🙂 dakujem vam za rady!!!

  • no moze byt ,ale tie tri druky maska ,daj hovadzie,kuracie a telacie... opekané zemiaky už niesú v mode , príloha je super celé malé zemiačky v šupke je to chutné a trendy jedlo.

  • @niki22 k tomu prasiatku bude este nieco ine na vyber ?? za seba mozem povedat ze este dobre som nejedla mne by si neulahodila pokial by bolo len to

  • @macka00  ahoj už je trošku neskoro svadba bola minulý rok máji 🙂

Pridaj príspevok

    Nenašli ste čo ste hľadali?

    hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Chutné zákusky a torty z prvotriednych surovín. Dbáme na kvalitu, tradíciu, ale zároveň sledujeme svetové trendy. S nami je život sladký 🙂
    Spestrite si vašu svadbu a očarte hostí originálnymi medovníčkami 🙂
    Milí sladkožrúti, máme tu pre Vás najlepšie sladké dobroty v širokom okolí. Nech sa páči, pokochajte sa.
    Články od našich partnerov
    Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
    Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
    Exfoliácia - všetky otázky zodpovedané
    Archív článkov od partnerov