baby dajte tipy na svadobné menu v septembri. moja predstava je predjedlo melon, crudo, susene paradajky, rukola a bageta, polievka - slepacia. len neviem čo na hlavné jedlo a potom nieco zaujimave na svedske stoly okrem rezvov a salatu :-p :-p
ja chcem ako hlavné jedlo marinované francúzske kuracie prsia v bylinkách, s grilovanou zeleninou a farebnou ryžou...a na švédske stoly ponúka reštika zdobené obložené misy, bravčové panenky v syrovom cestíčku, kuracie ľahké smotanové soté, losos steak s grilovanou zeleninou, tatársky biftek s cesnakovými hriankami, jelenie ragú s brusnicami, varené maslové baby zemiaky, dusená ryža, maslové halušky, banketové pečivo, zeleninové šalátiky, miešané ovocie :-) šalát a rezne u nás nehrozia :-D
Kočky volíte zaujímave dobroty....ja som tiež ten typ niečo iné extra ,ale treba si uvedonit že naši starší príbuzní sa tešia na šnicle a klasiku sviečkovú a tieto jedlá tak ja osobne dávam aj klasiku aj nieco modernejšie,aby som každému páčilo a hlavne chutilo.
Dobry den,
do TV relacie hladame par z vychodu Slovenska , ktory nema financie na vysnivanu svadbu , ci svadobnu cestu , presiel zivotnymi skuskami a nema problem s medializaciou.
Viac info do spravy.