Svadobné menu - hostia problémy s jedením

Ahojte, potrebovala by som radu, môj starý otec je po operácii, má problémy s prežuvanìm. Netuším, aké mu vybrať menu. Môže zemiakovú kašu ale čo ďalej? 😀 Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
tak určite niečo mäkké, napadla mi ryba, filé, ktoré sa v podstate "rozpúšťa" v ústach, s tým sa nenatrápi :) alebo nejaká zeleninová fašírka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@verizienka Losos, rizoto, masove gulky, bryndzove halusky, napriklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, treba rozhodne nieco makke. Volila by som rybu a ak take nemusi, tak by mozno cestoviny s nejakou omackou. Jednoducho by som sa ho spytala, na co take by mal chut
Odpovedať
Ďakujem pekne za rady, rybu nechce, škoda, to by som nemala dilemu :-|
Odpovedať
@verizienka A co zvykne jest po operacii bezne doma? Co mu chuti? Napada mi dlho pecena hovadzina, alebo divina, jahnacina, co sa rozpadava na jazyku. Alebo potom bezmasita verzia - do makka dusena zelenina (brokolica, karfiol, mrkva...) Ked chces aby to aj tak slavnostne vyzeralo tak napr. hovadzie licka na vine (su velmi jemne, makke) s hradkovym pyre. Kremove rizoto - do toho mu tiez mozes nakombinovat co ma rad, ci uz dubaky, ci len zeleninu.
Odpovedať
Profilova fotka
je toho dosť no asi by som sa spýtala jeho, on isto vie, čo bude môcť jesť a snažila by som sa mu výjsť v ústrety, však je to len jedno menučko, takže to podľa mňa nebude problém nejak prispôsobiť
Odpovedať
Profilova fotka
@verizienka a ked sa ho spytas tak ti nepovie co by si rad dal??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?