@januskaamirusko ja som túto dilemu riešila zrovna tento týždeň, keď sme boli nahlasovať MENU v reštaurácii..ak ti to pomôže, tak my budeme mať nasledovné:
* kuracie a bravčové minirezne
*pečené kačacie stehná
*mastené lokše, červenú kapustu
*sviečkovú na smotane, knedlu
*zemiakový majonézový šalát
*cestovinový šalát s kuracím mäskom
*šopský šalát
*opekané zemiačky
*šunkovo-syrový tanier
*zabíjačkový tanier
*kapustnica s mäskom
Je toho veľa na výber, ale zvolili sme možnosť, že radšej viac druhov jedál po menej kusov z každého (max. 20 porcií z každého). Čo pôjde na odbyt zatiaľ netuším, uvidíme o 2 týždne :-)
60 aj s deťmi hlavných hostí + nejakých 15 príde ešte večer...ale budeme mať vlastne iba 1 večeru (cca o 16.00) a raut (ten prinesú okolo 20.00), ten bude na stole až do rána...
my mame 25 ludi ....neplanujeme byt do rana ale druhe jedlo bufet mame takyto my sme vychadzali z toho co nam povedali hostia, takze u nas budu
- bravcovne vyprazane rezne
-grilovane kuracie prsia, omacka ale vedla nech si moze dat kazdy podla chuti
morcacie v sezame
syrovu misu
zeleninovy salat
dusenu zeleninu
ryzu
opekane zemiaky na cibulke
a zemiakovy salat
caprese salat
a myslim ze na odbyt pojdu hlavne rezen so salatom a potom zelenina...aspon co viem moja strany a z druhej strany su traja vegetariani tak tam este syr
ale po obrade bude klasicka obedo vecera cca 16.00 predjedlo, polievka, hlavne jedlo
@januskaamirusko my sme mali
-kuracie a bravcove minirezne (po tych sa len tak zaprasilo, cize tie by som dala aj vacsi pocet :-D)
- zemiakovy salat
- pecene kuracie stehna
- pecene zemiaky
- ryza
- pikantne bravcove rebierka s kapustou a my sme k tomu doniesli chlieb a zemplinsky cisty kolac
a este u nas je zvyk plneny kapustny list a tusim bola aj kapustnica a samozrejme salamovo-sunkove a syrove misy a ovocie...
davali sme 2/3 porcii z poctu osob, pojedla sa vacsina, co nepojedlo, tak to rano rozdelili domov a z mis sme mali ranajky... stavili sme na klasiku a kazdy si pochvaloval ;-)