Teplý pult / Švédske stoly

21. jan 20161

Ahojte,

mohol by mi, prosím, niekto poradiť, ako rozpočítať porcie na teplý pult? Budeme mať cca 70 ľudí a na švédskych stoloch by sme chceli mať nejaké 3-4 druhy plus prílohy a šalát, neviem si ale dať rady s množstvom porcií. Každopádne sa mi zdá veľa mať zo všetkého taký počet porcií, koľko je hostí...A v hoteli, kde máme svadbu, mi povedali, že s tým mi oni poradiť nevedia, čoho koľko 🙂 🙂
Budeme mať normálnu večeru s predjedlom, polievkou a hlavným chodom, potom chceme ten teplý pult a o polnoci kapustnicu, resp. plnené kapustné listy.
Dopredu ďakujem za rady!

  • @pet224  Pokial by ste mali 4 jedla, tak by som z kazdeho vzala 60-65% pokrytie hosti - cize ak hosti je 70, 60% je 42 porcii. tym padom dohromady 168porcii - ale zavisi aj od toho, co su to za jedla...ak by tam bolo nieco specificke ako napr. ryba, ktoru neje kazdy, tak tam by som ubrala a pridala niecoho ineho.

Pridaj príspevok

    Nenašli ste čo ste hľadali?

    hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Predaj rôznych papierových a plastových krabíc na svadobné koláčev poschodové torty, bábovky a výslužky. Papierové košíčky, papier na pečenie.
    Milí sladkožrúti, máme tu pre Vás najlepšie sladké dobroty v širokom okolí. Nech sa páči, pokochajte sa.
    Spoločnosť ktorá vám dodá vína na Vašu svadbu podľa Vašich prianí
    ...a po svadbe Vám radi pripravíme vínko pre vašich hosti na Svätý krst 🙂

    Články od našich partnerov
    Vyberáš svadobné oznámenia? Tieto trendy si zamiluješ!
    Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
    Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
    Archív článkov od partnerov