Teplý pult / Švédske stoly

21. jan 20161

Ahojte,

mohol by mi, prosím, niekto poradiť, ako rozpočítať porcie na teplý pult? Budeme mať cca 70 ľudí a na švédskych stoloch by sme chceli mať nejaké 3-4 druhy plus prílohy a šalát, neviem si ale dať rady s množstvom porcií. Každopádne sa mi zdá veľa mať zo všetkého taký počet porcií, koľko je hostí...A v hoteli, kde máme svadbu, mi povedali, že s tým mi oni poradiť nevedia, čoho koľko 🙂 🙂
Budeme mať normálnu večeru s predjedlom, polievkou a hlavným chodom, potom chceme ten teplý pult a o polnoci kapustnicu, resp. plnené kapustné listy.
Dopredu ďakujem za rady!

  • @pet224  Pokial by ste mali 4 jedla, tak by som z kazdeho vzala 60-65% pokrytie hosti - cize ak hosti je 70, 60% je 42 porcii. tym padom dohromady 168porcii - ale zavisi aj od toho, co su to za jedla...ak by tam bolo nieco specificke ako napr. ryba, ktoru neje kazdy, tak tam by som ubrala a pridala niecoho ineho.

Pridaj príspevok

    Nenašli ste čo ste hľadali?

    hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Spoločnosť ktorá vám dodá vína na Vašu svadbu podľa Vašich prianí
    ...a po svadbe Vám radi pripravíme vínko pre vašich hosti na Svätý krst 🙂

    Predaj rôznych papierových a plastových krabíc na svadobné koláčev poschodové torty, bábovky a výslužky. Papierové košíčky, papier na pečenie.
    Milí sladkožrúti, máme tu pre Vás najlepšie sladké dobroty v širokom okolí. Nech sa páči, pokochajte sa.
    Články od našich partnerov
    Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
    Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
    Exfoliácia - všetky otázky zodpovedané
    Archív článkov od partnerov