Teplý pult / Švédske stoly

Ahojte, mohol by mi, prosím, niekto poradiť, ako rozpočítať porcie na teplý pult? Budeme mať cca 70 ľudí a na švédskych stoloch by sme chceli mať nejaké 3-4 druhy plus prílohy a šalát, neviem si ale dať rady s množstvom porcií. Každopádne sa mi zdá veľa mať zo všetkého taký počet porcií, koľko je hostí...A v hoteli, kde máme svadbu, mi povedali, že s tým mi oni poradiť nevedia, čoho koľko :) :) Budeme mať normálnu večeru s predjedlom, polievkou a hlavným chodom, potom chceme ten teplý pult a o polnoci kapustnicu, resp. plnené kapustné listy. Dopredu ďakujem za rady!
Odpovedať
Profilova fotka
@pet224 Pokial by ste mali 4 jedla, tak by som z kazdeho vzala 60-65% pokrytie hosti - cize ak hosti je 70, 60% je 42 porcii. tym padom dohromady 168porcii - ale zavisi aj od toho, co su to za jedla...ak by tam bolo nieco specificke ako napr. ryba, ktoru neje kazdy, tak tam by som ubrala a pridala niecoho ineho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?