Vaše skúsenosti s cateringom Complete party service

Caute kocky,chcela by som vas poprosit o vase skusenosti s cateringom od tej firmy.Nechcem nechat nic na nahodu.Popripade nejake odporucania na co si dat pozor a na co nezabudnut. Dakujem :-)
Odpovedať
zaujma ma hlavne zabezpecenie cateringu,priestor sme sme zabezpecili samy.Jedlo musi byt kvalitne aby hostia boli spokojny.Na svadbe tvojej kamartky zabezpecovali aj ine veci?
Odpovedať
Profilova fotka
@orlov my sme sice mali svadbu v bojniciach v restike, takze catering som riesit nemusela (www.gastro-catering.sk), ale viem, ze tito robia vela aj firemnych akcii (referencia od mojej segry) - vratane roznych atrakcii, stanov atd. - komplet akcie na kluc. pripadne ak mas viac otazok sa pytaj
Odpovedať
@jaulik :-D to som videla,musela to byt poriadna show
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@julinkas supeeeeeer :-) :-) prosim ta a nevies nahodou kolko to asi tak trvalo priprava od nich?? myslim tym ci sa vedia prichystat na moje poziadavky za tyzden alebo dlhsie alebo kratsie? :-) a co sa tyka jedla, naozaj vedia urobit cokolvek?? no ja by som si aj nechala poradit od nich nejake specialitky, nech povedia zo skusenosti, ake jedla sa im osvedcili, s cim boli ich hostia spokojni a tak.... no toto by bolo super, som vdacna za vsetky rady... tak to mozme postupne rozobrat nech mam svadbu na 1*** :-) mozme zacat s casom, kolko do predu ta tvoja kamoska oslovila teda Complete Party Service??? a ake jedla ste mali (zelenina,ovocie)??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?