Hľadám recenzie/skúsenosti

Ahojte nevestičky, budúce nevestičky. Momentálne vyberáme obrúčky a teda pri tom množstve ponúk mám dosť problém vybrať. Pozerala som tu aj staré témy ale hľadám aj nové. KDE ste kupovali obrúčky ? Spokojné/nespokojné. KVALITA / CENA Kam sa oplatí ísť. Náš budget je cca 1200 eur. JA by som chcela na vrchu nejaké diamanty, snúbenec prišiel s tým, že by nechcel len čistu. Pozerám EGNE šperky, Rýdl obrúčky, niektoré mám spísané z KAMEA.taktiež aj Mňahovčáka som pozerala. Pôjdeme už aj niekam reálne pozrieť, nie len cez internet, chcem si to aj skúsiť na prst. Len pri tom množstve zlatníctiev neviem ktorým smerom sa mám roznehnúť 😁 . Budem Vám vďačná za každý názor. Ďakujem krásne.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od simciatko1:

Ahojte nevestičky, budúce nevestičky. Momentálne …
@simciatko1 my mame obrucky z 3D Zlatnictva a poviem ti, ze to bola velmi dobra kupa :-) su kvalitne, boli urobene rychlo, cize vsetko super. ale tiez sme sa hrozne dlho rozhodovali. cim je toho viac, tym sa tazsie rozhoduje, to je jasne :-D tak je to proste pri vsetkom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my berieme obrúčky z eppi.sk, majú aj pobočku v BA kde si vieš dohodnúť stretnutie, všetko vyskúšať a pozriteť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od klariena:

@simciatko1 my mame obrucky z 3D Zlatnictva a pov…
@klariena Suhlasim, je to podla mna velmi tazke rozhodovanie. Tazsie, nez sa zda :-D A kedy ste si ich tuna dali spravit?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @stanka97 ja radsej osobne take veci kupujem. Chcem vidiet co to vlastne kupujem, vyskusat si ci mi sadne ta velkost prstena a tiez to, ako ten prsten bude na mojej ruke vyzerat. . Cez internet je kupovanie si "macky vo vreci". Tiez chcem s kamienkami, konkretne s diamantmi. Uz teraz s tym pocitam, ze to nebude lacne. Ale na cene mi nezalezi.
Odpovedať
Prstienky sme si nakoniec dali urobit u zlatnik bratislava. Tak verím že budeme spokojní :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?