Kde kúpim svadobné obrúčky v Prešove?

poradte prosim s kúpou obručiek v prešove....kvalitne, široký výber a cenovo dostupné...dik
Odpovedať
Ahoj, zlatnictiev je neurekom, ale co sa tyka zlatnikov, ktorí priamo aj robia(a urobia ti skoro cokolvek), tak viem o tychto: na trojici je, ako je dkroh, potom pod hotelom saris (tam oproti je aj pozicovna krojov), v aque nalavo a na Florianovej ulici pri hotelovke. vacsinou nam hovorili, ze 4-6 tyzdnov, ale ak treba, spravia aj skor (cca tyzden, jeden vravel, ze uz robil aj za 1/2dna...) (asi uz mate, ale mozno pomoze niektorej dalsej)
Odpovedať
ahojte, jedno zlatníctvo, ktoré fakt neodporúčam v Prešove je zlatníctvo Libanka na Florianovej 12!!!! otrasný prístup majiteľa,nekvalitné výrobky, za pol roka som dala reklamovať 4-krát tú istú vec, neakceptoval odsúpenie a vrátenie mojich peňazí.... bude to mať pokračovanie na súde...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@luciaivanjg to si mala odtiaľ obrúčky? ja som mala retiazku z Rubínu sice preplietaná ale za pol roka som ju reklamovala 3x.tam mi peniažky vrátili lebo uznali,že niesom jediná kto má s tou retiazkou také problémy ale nechápem prečo mi to nepovedali dopredu a bez problémov mi tú retiazku predali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte..ja osobne som so zlatnáctvom na floriánovej ulici mala veľmi dobré skúsenosti...po poškodení náušnic mi vymenilil kus za kus. Nemali s tým absolútne žiaden problém. Dokonca som vyšla s úsmevom na tváry, lebo som nečakala, že mi ako darček vyčistia prstene. Teraz som si u nich vybrala aj obrúčky ;-) odporúčam
Odpovedať
Jednoznačne ZLATOKOV na Hlavnej ulici....je na trhu najdlhšie... keby nerobili kvalitne, tak by tu už neboli...pokiaľ ide o výber majú ho široký ale majú aj zákazkovú výrobu...ja mám od nich obrúčky z bieleho zlata, priniesla som na výmenu staré šperky, takže cena bola len minimálna :)
Odpovedať
Neviete, či náhodou niekde nemajú aj z chirurgickej ocele? Uvažujeme nad nimi a na nete je krásny výber, no predsa je lepšie vyskúšať naživo. Či myslíte, že všade je len zlato?
Odpovedať
My sme kupovali v zlatníctve TOPÁS - sme veľmi spokojní, prístup, kvalita a cena na jednotku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka my sme hladali po presove chirurgicku ocel a nasli sme len take obycajne lacnejsie. nakoniec sme si objednali z nepovedznie.sk a sme velmi spokojni :)
Odpovedať
@sims122 a kde ste našli? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka v Artrume pri mestskom urade
Odpovedať
@pokinka pri velkom kostole ako je pekaren a vedla do brany je striebro a maju aj chirurgicke celkom pekne..dnes uz to nie je leno zlate aj chirurgicka ocel ci striebro je fajn..
Odpovedať
ja co sompresla tak sa mi pozdavali OD Tesco, Zlata Zuzana, vedla byvalej Istrobanky do brany asi to Artrum, ale nakoniec sme skoncili v Topase kde nam urobili na mieru podla foto z netu..a som spokojna..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zlatníctvo MaM povyše Kenvela... nedávno sme si ich boli vydvihnúť, krásne :) no zatiaľ nenosené...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme za Zlatokovom cestovali mimo Ke. Su úžasné... Určite odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka myslim ze aj v Topase mali nejake obrucky z chirurgickej ocele, ale nie som si ista
Odpovedať
@sims122, @thinka001, ďakujem :-)
Odpovedať
@helen26 no na to zlatnictvo som zabudla a maju tam tiez pekne, tam sme kupovali snubny..a este medzi kenvelom a schodmi je mini striebro a tam tiez maju chirurgicku ocel :) aj OD Tesco ma chirurgicku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?