Kde ste kupovali svadobné obrúčky?

Ahojte chcela by som sa opýtať od koho ste si kupovali svadobné obrúčky? :-o My budeme mať svadbu v septembri a ešte nemáme kúpené obrúčky. Uvažovala som, že pôjdeme do nejakého zlatníctva a niečo vyberieme ale zase nechceme nič také drahé niečo do 800 eur nalepšie :/ Neďaleko sa nachádza Rýdl, aké s ním máte skúsenosti? Kupovali ste už niekto od neho svadobné obrúčky? A cenovo vás to ako stálo? Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Ahoj Majka, my sme s manželom kupovali svadobné obrúčky od Rýdla ako hovoríš. našli sme ho náhodne na internete a cena sa mi zdala byť dobrá a sú nááááádherné! :-o Len som sa bála, aké budu kvalitou nie že po pár dňoch sa ošúchajú alebo poškodia. Predsa som žienka v domácnosti a nasadzovať obrúčku sa mi stále nechce. Ale nakoniec som bola šťastná pretože nás stáli do 600 eur a ešte k tomu sú jednoduché ako sme obaja chceli. Mám ich už rok, pracujem s nimi, riadim s nimi a sú v pohode nepoškodené ani kúsok.
Odpovedať
@majamaria ahoj, odporúča ti ísť a svadobnú výstavu, tam majú zvyčajne aj zľavy a vyskúšaš si tam rôzne druhy. My sme si na výstave obehali skoro všetky zlatníctva, čo tam vystavovali. Nakoniec zvíťazil Panaks, prístup bol skvelý. Obrúčky vyrobili za 3 týždne :)
Odpovedať
@majamaria my sme mali svadbu tiez v septembri a obrucky sme riesili az v auguste...boli sme v Trencine,mame ich z Kamei a stali nas cez 600€....
Odpovedať
@chelsie ahoj, ďakujem za odpoveď :-) Oh a to kde ste boli na tej výstave? :-o Bol tam aj Rýdl? Nevieš kedy to cca je tá výstava? :-) @lilyianka fakt? ja sa hrozne bojím, že nič nestihnem :-( A kúpili ste si zlaté alebo biele zlato? :-)
Odpovedať
@majamaria ahoj skus si obehnut par obchodov s obruckami v tvojom okoli a porovnaj si ceny. A uvidis co a ako ..Alebo skus este pozriet na internete v e shopoch. :-) A teraz je po vianociach, tak mozno budu vsade aj zlavy na obrucky. A mas to viac pohodlne aj cez internet.
Odpovedať
@majamaria mame kombinovane....ja mam obrucku hrubu 8mm a z bieleho zlata,len cez stred mi ide tenky pasik zlteho zlata a mam tam este kamienky......muz ma tensiu a ma viac zlteho ako bieleho zlata.....totizto jemu svedci a ma rad zlte zlato a ja biele....
Odpovedať
@lilyianka pošlete mi foto do správy..u nás je ten istý problém...a chcela by som vidieť ako to vyzerá... ak by vam to nevadilo.
Odpovedať
@zuzu321991 poslala som Vam todospravy,len cez fon sa mi to zle poslalo,preto na 3x ,,,pardon
Odpovedať
Profilova fotka
@majamaria ja sa napríklad chystám teraz v NR na výstavu, bude 20.-21.1. 17, na nete nájdeš viac info.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@majamaria Dobrý den, co se týče veletrhů a naší účasti: na Slovensku navštívíme tento rok ještě svatební veltrh Svadobné dni a beauté 2017 - Agrokomplex Nitra 20.-21.1.2017 a svatební veletrh v Bratislavě na Inchebě 10.-11.2.2017. Objednávat tam můžete s 10% slevou, ale jelikož je na veletrzích vždy hojná účast :), tak pro Vaše pohodlí i celý další týden po veletrhu u nás v kamenném obchodě v Bratislavě na Michalské. Hezký den
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zatial pokukovala po zlatnictve smgold vyzera to ze aj ceny vyzeraju v pohode, nemate s nimi niekto skusenosti ? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme boli teraz v Nitre na Agrokomplex Nitra 20.-21.1.2017 a rovno sme si aj objednali. Odporucam ist na vystavu. Vidiet, vyskusat, popytat sa a davaju aj zlavu okolo 10% priamo tam. Najblizsi veletrh je v Bratislave v Inchebe 10.-11.2.2017, bude tam vela na vyber. Niekto dava aj dozivotnu zaruku zadarmo. Treba naozaj popozerat a porovnat. Vyhodou je , ze je tam vela zlatnictiev na jednom mieste pohromade.
Odpovedať
Ahojte, my sme kupovali obrúčky v Rýdl. Tak isto sme ich prvý krát videli minulý rok na výstave. Vyrobili nám ich do mesiaca. Je možné si navrhnúť rôzne kombinácie, dokonca aj šírku sme si menili. Cena bola tiež priateľná + doživotná záruka/starostlivosť o prstene. V BA majú aj kamennú predajňu a obrovský výber. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, my sme sa rozhodli pre VIP Gold prave na vystave v Inchebe. Uz mame obrucky doma a sme velmi spokojni s celym procesom. Velky vyber obrucok, prisposobia sa poziadavkam zakaznika a co nas velmi potesilo - pan konatel je velmi ochotny, aj pocas stretnutia mal na nas cas a trpezlivost v klude si vybrat a premysliet. Ceny obrucok maju taktiez prijatelne. Doba dodania obrucok bola podla slubu presne splnena :) Cize mozem len odporucit s velmi pozitivnou recenziou :) Janka
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme doma obrúčky z Smgold... su naozaj krásne a cena je tiež veľmi dobrá :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@majamaria ahoj, my máme zlaté obrúčky zo Štiavnice zo Šperkovnice.
Odpovedať
My ked sme si tak zbezne pozerali tak cez izlato sa nam nejake paci a v prepocte aj tie by vysli okolo 600 🙂
Odpovedať
a kolko ste asi ochotne dat za obrucky ? 🙂 aj ked viem ze je to individualne ale aj tak 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vás. Niekedy je dobre poobzerať sa po zlatníckej dielni. Zvyčajne sa s nimi da aj dohodnúť. V Žiline by som vedel poradiť určite. Zlatnicka dielna v Rosine. Z****A.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?