Malé prstienky. Kde ich zohnať?

Ahojte- nenasla som ziadnu podobnu temu, tak zakladam novu- neviete mi poradit nejake stranky, obchody, alebo nieco kde maju male prstienky? Nepotrebujem ich zatial na svadbu, este sa nevydavam, ale mam velkost 47- to je priemer prstienka 15 mm. Take som zatial nikde nenasla. Klenotnictva maju nadherny vyber, ale vsade zacinaju az od 49 :-( Nemate niektora podobny problem?
Odpovedať
Profilova fotka
Daj si spravit u zlatnika, ten ti spravi taky aky chces a na mieru sice nemam podobny problem...ale davali sme si spravit na svadbu a sme spokojny....a bolo to lacnejsie...ale to asi skor preto, ze jeho manzelka je manzelova kolegyna a oni mali svadbu tyzden pred nami...takze ta zlava sa asi nerata
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. viem že sa dajú prstienky zmenšiť, kúpiš si aký sa ti páči a je veľa zlatníctiev, kde ti ho zmenšia a nemusíš ho kupovať priamo tam. Ty asi máš záujem o zlato, ale ja teraz predávam v predajni striebra a tam také veľkosti máme. Málo, ale sú.
Odpovedať
Profilova fotka
princeznicka: ja som mala podobny problem, zdalo sa mi nefer platit zbytocne za zlato ktore neskor vobec nezuzitkujem, a co sa tyka vyberu hotovych obrucok bez objednavky, no podla mna strasne...my sme si davali vyrobit od retofy Urobia presne podla priania, tie co su na nete su len ukazkou, mozes si menit biele/zlte zlato plus kamienky ako chces. ;-)
Odpovedať
aj ja mam c47, ale vzdy som nasla aspon niekde taky aky sa mi paci
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam tenke prsteky, nosim 49 sem tam aj mensie aj vacsie zalezi od typu a cislovania. zmensit sa daju ale len o 1-2 cislo a tiez nie vsetky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?