Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
ahojte dievcata, tak my uz planujeme pomalicky tu… @kralovicka15 super gratulujem. a držím palce pri vybavovaní všetkho všade a všetkých 😁 ja keď is predstavím, že tá naša bola 3,5 roka dozadu tak mi to príde ako keby to bolo včera 😅 obrúčky (keď nerátam šaty a tortu a celkovo výzdobu) som riešila tiež takto vopred, lebo niekedy človek neviem na čo natrafí a kto má akéé rýchle dodanie a čo bude všetko potrebovať atď. Kedy máte termín?Odpoveď na príspevok od rybienka:
@kralovicka15 super gratulujem. a držím palce pri… @rybienka co sa toho dodania tyka tak nie je najlepsie si proste len obehat miestne obchody ci zlatnictva? to mi pride take najrozumnejsie a mozno najrychlejsie riesenie.Odpoveď na príspevok od rybienka:
@kralovicka15 super gratulujem. a držím palce pri… @rybienka tak ak vsetko vyjde ako ma a nic sa dovtedy neudeje tak tipujem ze koncom augusta 🤵🏻👰🏻 no uz teraz si nie som ista ci som nezacala neskoro 😬 @1diana99 to uz mame obehane moja a akosi ma nic moc neoslovilo 😒 take mi pridu tie obrucky na jedno kopyto vsetky..Odpoveď na príspevok od 1diana99:
@rybienka co sa toho dodania tyka tak nie je najl… @1diana99 nemyslím si, to je podľa mňa za jedno dosť náročné a za druhé dosť obmedzujúce.. @kralovicka15 ja si myslím že to je ideálny čas na riešenie niečoho takéhoto. Aj máš už nejakú predstavu že čo približne by ste chceli?Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
ahojte dievcata, tak my uz planujeme pomalicky tu… @kralovicka15 moja obrúčka nie je úplne tradičná. Inak tie sme kupili cca rok pred svadbou. Obrúčka môjho snúbenca je tradičná/tradicnejsia. On ma z kombinovaného zlata a ja zo žltého s briliantami. Hľadala som online a nakoniec som našla v zlatnictve u nás v meste. Bolo to zlatníctvo Egne. Budúci mesiac je náš deň D 🥰Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@rybienka tak ak vsetko vyjde ako ma a nic sa dov… @kralovicka15 My sme obrucky riesili cez 3D Zlatnictvo. Neviem aky material chces, no tu si mozes vybrat co ti len napadne 😉Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@rybienka tak ak vsetko vyjde ako ma a nic sa dov… @kralovicka15 a co by si take chcela na tych obruckach akoze? 😃 @rybienka ved zase ako pre koho a tiez zalezi od toho ze odkial si a co take mas v okoli alebo po ruke. V Bratislave je toho habakuk, no to tiez bolo treba vyberat..A zase druha vec je, ze ci si ochotna si mozno aj nieco pricestovat. @pilcha33 Tiez sme tam boli 😉Odpoveď na príspevok od greenplants:
@kralovicka15 moja obrúčka nie je úplne tradičná.… @greenplants Nemas fotku prosim ta? Pre predstavu aspon ked pises ze tvoja nie je tradicna. A gratulujem verim ze to vsetko dopadne podla predstav a tesim sa na fotky 🥰 @rybienka @1diana99 no praveze ja ti vobec neviem ani ze podla coho alebo z coho vyberat 😅 som uplny laik akoze v tomto a pan buduci manzel to nechava v podstate cele na mne.. @pilcha33 uz som o nich pocula, len neviem ako to tam presne chodi.Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@greenplants Nemas fotku prosim ta? Pre predstavu… @kralovicka15 toto sú naše obrúčky 🙂 nie je úplne najtradičnejšia, ale mne sa veľmi páči 🥰Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@greenplants Nemas fotku prosim ta? Pre predstavu… @kralovicka15 a ved to je v podstate aj dobre nie? 😄 Mozes si vybrat sama aky chces kov, ci diamantiky alebo bez. A v podstate ked si budete davat na mieru robit tie obrucky, tak mas nekonecno moznosti.Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@greenplants Nemas fotku prosim ta? Pre predstavu… @kralovicka15 pozri na ich webe, no najlepsie je ked sa stavis osobne nech si mozes poskusat, popozerat a priamo tam to nejako navrhnut. Neviem ako ty, ale ja nie som moc talent do tejto pocitacovej techniky a tak som bola rada, ze som vlastne iba hovorila a oni tukali a klikali 😁 @greenplants krasne su 😊 veru tvoja je nie tradicna, ale podla mna stale jemnucka a velmi pekna 🙂Odpoveď na príspevok od pilcha33:
@kralovicka15 pozri na ich webe, no najlepsie je … @pilcha33 pôvodne som chcela takú istú obrúčku akú má môj snúbenec, ale keď som našla tú, ktorú som si nakoniec vybrala, tak bolo hneď rozhodnuté. A to sme ani nechceli hneď kupovať, keď sme išli do zlatníctva. Ale nakoniec neľutujem, že sme kúpili. Aspoň sme to mali skôr z krku. Už sú pripravené v krabičke 🥰 bez problémov nám to poslali do zahraničia čo nás veľmi potešilo 🤗Odpoveď na príspevok od rybienka:
@kralovicka15 a ved to je v podstate aj dobre nie… @rybienka tak ma to svoje vyhody aj nevyhody. Nevyhoda je ta, ze furt nemam vybrate 😂 @pilcha33 aspon toto som stihla za ten cas, popozerat si to tam a celkom sa mi tie dizajny niektore aj pacia, ale opat je niekedy problem ze ich je az tolko 😁 @greenplants budete mat svadbu v zahranici? A to ste ako riesili s vyskusanim prstienkov?Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@rybienka tak ma to svoje vyhody aj nevyhody. Nev… @kralovicka15 už máme po svadbe 🥰 obrúčky sme skúšali aj v zahraničí na rôznych výstavách, ale kupovali, ked sme boli na Slovensku. Tu sme našli tie pravé pre nás. Neskôr nám ich poslali do NL kde zijeme 🤗Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@rybienka tak ma to svoje vyhody aj nevyhody. Nev… @kralovicka15 vsak ale nejaku tu predstavu uz predsa musis mat 😆 ako ja viem ze niekedy je to ako beh na dlhe trate, ale tak chod postupne. Material, farba, kamienky, tvar? To vsetko sa da nejako vylucovacim systemom spravit predsa 😁 @bruc vau, paradne su. A nie je ti ten tvoj nepohodlny? Mne tie hrany pridu dost nekomfortne..Odpoveď na príspevok od rybienka:
@kralovicka15 vsak ale nejaku tu predstavu uz pre… @rybienka vobec, ani ho necitim na prste a to som normalne prstene nenosievala :)Odpoveď na príspevok od kralovicka15:
@rybienka tak ma to svoje vyhody aj nevyhody. Nev… @kralovicka15 takze predstavu aspon nejaku mas to je super 😆 To je prvy krok k uspechu. A co ste zatial inak poriesili okrem tohto?Odpoveď na príspevok od pilcha33:
@kralovicka15 takze predstavu aspon nejaku mas to… @pilcha33 no co si tu spominala to zlatnictvo vyssie..tak sme to pozerali na nete a vyzera to byt celkom seriozne, takze sme si zajednali osobne stretnutie :-)