Obrúčky z bieleho zlata v Košiciach?

Ahojte, poradte mi prosím zlatníctvo Košiciach s dobrou cenou a kvalitou.
Odpovedať
@janka368 zlato lux :) teraz v nedeľu budú na výstave svadba a budú tam mať super zľavy na obrúčky :)
Odpovedať
@janka368 ja odporúčam zlatníctvo KORAL na hlavnej neďaleko Katedrály. Ceny, prístup, všetko na 1*
Odpovedať
ja odporucam www.filiz.sk Bezkonkurencny servis a ceny, individualny pristup, mozete si navrhnut obrucky ake len chcete, alebo doniest obrazok, vsetko vyrobia namieru a neporovnatelne lacnejsie. Vravim z vlastnej skusenosti.
Odpovedať
Ahoj:) pozri https://www.egne.sk/svadobne-obrucky , my máme biele odtiaľ a to sme hľadali asi všade :D Nájdeš ich na Hlavnej na poschodí..majú to pekne na stránke kde si vieš aj dohodnúť stretnutie na čas ale nemusíš. Majú niekoľko sto modelov, ešte viac v predajni ako na webe, no aj tam ich je velmi veľa a hlavne si vieš všetko pozrieť ako to vyzerá na ruke.... Cena, kvalita, ústretovosť fakt super.
Odpovedať
Za mňa zlatníctvo Rubín, my sme si teraz objednali v Popradskej pobočke obrúčky ukázali nám aj vzorky ale katalóg. Vybrali sme si 6 mm a do mojej sme dali vsadiť brilianty. Cenovo vychádzajú 600. My sme spokojný a verím že aj o pár rokov udeme spokojný pretože sme sondovali aj medzi známi aj recenzie sme pozerali je pravda ze aj tu na fóre sa našli taký ktorý neboli alebo nie sú spokojní ale to je vo všetkom tak ci si kúpite auto tiež sa môže niečo stať s čím ste nerátali. Dúfam a verím že budeme spokojný. Ja píšem sama za seba. Na záver musím tiež vyzdvihnúť ochotu predavačiek. Ochotné, milé, ústretové a hlavne netlačili na pílu ako v niektorých zlatníctvach.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?