Obrúčky z internetu

Profilova fotka
Ahojte, keďže moc nemáme čas so snúbencom behať po kamenných predajniach a zlatníctvach, rozmýšľame, že si obrúčky objednáme na internete. Máte s tým niekto skúsenosti? 🙂 Prípadne budem rada, ak mi odporučíte nejaký fajn internetový obchod.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme si objednavali so stranky nepovedznie.sk, najprv sme si objednali merac velkosti prstena (ak si potom od nich objednas aj obrucky, a merac prstena posles nazad, celu jeho cenu odrataju od ceny obrucok), my sme si ho nechali, potom este kamarat objednaval pomocou neho z tejto stranky svojej manzelke zasnubny prsten 🙂 my sme kupovali obrucky z chirurgickej ocele, vyhoda v tom eshope je aj ta, ze sa potom da dokupit aj len jeden prsten z paru (my sme tak dokupovali manzelovi, ked schudol a ten aktualny uz mu padal 🙂 )
Odpovedať
Profilova fotka
My máme obrúčky od českej malej rodinnej firmy Kredum 🙂 Našli sme ich na Sashe, hľadali sme niečo netradičné (obrúčky mám vo fotoalbume). Veľmi dobre sa s nimi komunikovalo, vidieť, že sa vyznajú, vedeli super poradiť, poslali nám mierky na prsteň, odmerali sme si a poslali ich nazad (cenu mierok nám potom odrátali od ceny obrúčok). Keďže sme s nimi komunikovali akurát v tom najhoršom čase korony, boli hotové za týždeň, ale bežne im to trvá tak 3-4 týždne. Pracujú s titánom, damaškom, ale aj so vzácnymi kovmi 🙂
Odpovedať
@angie1994 my sme si objednávali z SMgold. Ešte na ne čakáme. Zaplatili sme 200€ zálohu, poslali nám merací krúžok, nebolo treba ho vracať. Do mailu som im napísala aké veľkosti potrebujeme. Potom doplatím už iba rozdiel, keď mi prídu 🙂
Odpovedať
My sme objednali obrúčky na www.zlatnictvolion.sk. Boli sme veľmi spokojný, poradili aj s veľkosťou /manželovi sedela aj 2 čísla/. My sme predtým pobehali veľa zlatníctiev v našom meste, aj sme našli také, ktoré sa nám obom páčili, a potom som ich našla na nete o 170 eur lacnejšie, ako v obchode /presne tie isté/, takže sme si ich nakoniec objednali cez internet.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkao Aj my máme obrúčky z tejto stánky, sú wolfrámové.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?