Odporučte zlatníctvo v Košiciach - obrúčky do 200-300€

7. nov 201660

Ahojte, viete mi niekto odporúčiť dobré zlatníctvo v KE, kde by nám spravili obrúčky v cene medzi 200-300€? Chceli by sme čisto hladké, bez kamienkov z bieleho zlata, má niekto také skúsenosti?
Ďakujeem

• Chces si dat spravit alebo kupit?

• to je jedno

• pocula som, ze v kosiciach na hlavnej po pravej strane (na tej strane kde je velka aida) je nejaky starsi pan, kt robi obrucky podla predstav a ma velmi nizke ceny oproti normalnym zlatnictvam...

• Sponzor fóra
  • Dala by som si pozor na také obrúčky, my sme tiež nechceli nič drahé, objednali sme si ale cez net zo žltého zlata, klasické a boli sme nemilo prekvapení, keď prišli. Obrúčky za takú cenu majú väčšinou nízku gramáž a sú dosť tenké, takže sa ľahko zdeformujú a poškodia. Preto sme si povedali, že tieto nie a dali si urobiť na zákazku obrúčky z chirurgickej ocele a neľutujeme.

• @ludmilka15  ahoj kde ste si davali robit obrucky? a kolko stali? my tiez uvazuje o obruckach z chirurgickej ocele

• @anik226  u jedného pána z čiech, poslala som obrázok a napísal mi čo by sa ako dalo, resp. nedalo..vo všetkom poradil, poslal nám aj na zmeranie veľkostí vzorky prsteňov...stáli 1470 kč, treba si tam ale prirátať poštu....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné obrúčky s DOŽIVOTNÝM SERVISOM ZDARMA!
    K tomu ešte GRÁTIS gravírovanie do zlatých svadobných obrúčok a doručenie na Vašu adresu!
    Ak hľadáte veľký výber, profesionálny prístup a kvalitné služby, ste na správnom mieste. Viac ako 1500 modelov a najväčší showroom len pre Vás.
    Inovatívni zlatníci s tradíciou a zmyslom pre detail.
    Vyrábame dokonalé zásnubné prstene & svadobné obrúčky. Nájdete nás v Bratislave a Košiciach.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov