Reklamácia obrúčok PRIMOSSA. Máte skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte ;-) chcela by som Vas poprosit o radu pripadne skusenosti s reklamaciami obrucok. Nase boli zakupene v pobocke PRIMOSSy a uz v pondelok po svadbe sme na nich videli osuchane miesta a skrabance. Obrucky su z bieleho zlata a maju matny pruzok. Hlavne v tomto sa vyskytovali osuchane miesta. Obrucky sme hned zaniesli do predajne a dali na reklamaciu. Mate niektora s takouto situaciou skusenosti? Ako sa dalej postupovalo pri reklamacii? Dostali ste peniazky ci Vam umoznili novy vyber prstienkov?
Odpovedať
ahoj natka.. no to mi ani nehovor,ze sa vam toto stalo s obruckami s primossy.. my mame tiez z primossy.. z bieleho zlata a kraje cervene.. ale zatial sme ich nenosili,lebo este nebola svadba,takze neviem zatial..
Odpovedať
ahoj. nemam skusenosti s reklamaciou obrucok ale v kazdom obchode kde som sa bola pozriet ma hned upozornili na to ze ak je tam matne zlato ze sa to rychlo opotrebuje a osucha ale ak sa to stalo hned po svadbe tak myslim ze by ti to mali vyreklamovat a dat vam moznost vyberu novych
Odpovedať
ty natka pocuj.. aj vy mate tie obrucky take akoby s nadychom do zlta??? mne sa stale zdaju,akoby neboli ani z bieleho zlata.. uz ked sme ich preberali,tak som to hovorila,ze to sa mi vobec nezda,ze akoby neboli vobec z bieleho zlata.. tak ale stali nehorazne peniaze,tak snad by nas neokaslali.. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no nas na nic take neupozornili ... keby to boli povedali tak si nikdy v zivote take nevyberieme. Ale aj tak si myslim ze to opotrebovanie take viditelne ako sme mali my nemoze nastat za 3 dni. katmi, ak chces vidiet tie nase kukni do albumiku z priprav ;-)
Odpovedať
idem hned pozriet..
Odpovedať
aj tie vase vyzeraju trosku tak do zlta.. tak ja ti neviem.. to je asi take zlato lebo co.. ja som chcelá povodne ine.. z bieleho zlata a cerveny pruzok v prostriedku.. ale to mi hned bolo povedane,ze to oni tam nedavaju cervene zlato,ze lebo im to robi nejake problemy (teta mi nebola schopna povedat ze ake 8-( ) ale ze tam davaju len nejaku "pastu" lebo co a ze to sa casom osucha.. nebola by som si ich dala urobit v primosse,ale do brna sa mi nechcelo ist.. ja ich mam origi totiz z jednej ceskej stranky..
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to som teda zvedava ako to cele dopadne. Pokial nam neuznaju reklamaciu budem to musiet riesit nejako dalej. Jeden znamy mi radil dat si spravit znalecky posudok ineho zlatnika ... ten vsak stoji dost hodne takze uvidime... Mrzi ma to kurnik, vsetci po svadbe chceli vidiet obrucky a my sme im nemali co ukazat ]-(
Odpovedať
ani nehovor.. viem si to predstavit.. ja som inak tiez rozmyslala,ze si dam tie obrucky pozriet do ineho zlatnictva..ci to je vobec biele zlato.. no uvidim.. v kazdom pripade ti drzim palceky..
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ;-) zajtra sa tam chystam zavolat a uvidime co nove sa dozviem ;-) keby sme uz mali aspon nejake stanovisko :-|
Odpovedať
no inak to by ma zaujimalo,ze kolko si dali na reklamaciu?? mesiac?
Odpovedať
Profilova fotka
no povedala nam ze oficialne to je maximalne mesiac ale ze si mame zavolat k nim tak o dva tyzdne od odovzdania na reklamaciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi biele zlato je vzdy trosku s nadychom do zlta...to ste si mali dat robit radsej z platiny, alebo chirurgickej ocele, ked si chcela totaly biele...to by zrejme vydrzalo... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
gaia - ozaj? kua to keby som vedela.. a nieje ani ked je viac karatove napr.ze by bolo viac biele??? to je asi blbost co? lebo praveze ja som videla tento prsten v tom rotaxe (odtial mam vzor) a ked som si ho skusala na svadobnom veltrhu v technopole,tak sa mi zdal ovela bledsi jak co mam teraz.. zas ale je pravda, ze so zltym sa to neda ani porovnat.. zlte je fakt zlte..jak .. eee to tu nebudem hovorit :-D a ked sa na ne pozriem na dennom svetle,tak su biele..
Odpovedať
natali - tak potom daj vediet, ze ci vobec sa uz rozhybali.. ;-) drzim palce..
Odpovedať
Profilova fotka
Natalisarron, si si ju mala dať ródiovať, vtedy by si ju mala bielu ako striebro. Original biele zlato má nádych do žlta. Ja mam kombináciu biele-žlte zlato a naschvál som si ju nechala takú do žlta, lebo to ródiovanie sa postupne ošúcha a potom to vyzerá príšerne.
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem ... tie nase boli krasne bielunke ;-) uplne nadherne :-| rozmyslam ze ak nam daju moznost vyberu novych obrucok tak si vyberieme z bieleho leskleho zlata ;-) dufam ze to by malo byt ok 8-) ci mate zlu skusenost aj s takym?
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial je uplne biele, tak je upravené tým ródiovaním a zlatník ma hneď upozornil, že sa to postupne ošúcha a bude také ako je originál - čiže so žltým nádychom. Ale ródiovať sa dá aj 30krát, takže sa to dá stále obnovovať, ale aj platiť.
Odpovedať
ahaaa..tak preto su tie nase take nadych do zlta.. cize mi mame "original" biele zlato, nie rodiovane.. no uz som mudrejsia.. ;-) dakujem naneb ;-)
Odpovedať
takze tie co som si skusala na svadobnom veltrhu origi od rotax-u boli evidentne rodiovane,lebo tie boli biele ako sneh
Odpovedať
Profilova fotka
Za málo ;-) . Určite boli rodiovane, takmer všetky predajne majú to zlato vybielené. Este som sa ani nestretla s tym, ze by niekde nebolo. Ale ja vsetko co som si davala robit z bieleho zlata, tak som zakazala rodiovat. Rodiovanim dokonca upravis aj zlte zlato na biele. Na co som aj doplatila, lebo som si dala urobiť náramok z bieleho zlata podľa vzoru ktorý mala zlatníčka v žltom a jej chytrani sa nechcelo robiť nový, tak ho len vybielila a skoro ma po roku, keď sa to ošúchalo drblo. A môžeš jej dokazovať že som si dala robiť biely. :-(
Odpovedať
no ty kono..tak to by ma tiez origi natiahlo.. tak som rada,ze sme nekupili tie z rotaxu..lebo ona ti mi ani nepovedala,ze su rodiovane.. len mi zavalila cenu ze 48000,-sk.. ale ze ked si ich objedname - na tom veltrhu - tak ze budeme mat 20% zlavu, co je v podstate cca 10tis dole ale aj ta boli drahe..lebo hned na druhy den som si ich pozerala na ich web stranke a mozes hadat co tak asi stali.. cca 23tis.. dobre co?? zarabaju kade sa da.. a inak.. nas v primosse vysli tolko isto,ako keby som si isla pre ne do Brna.. takze som v podstate spokojna...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vymyslela vzor sama a dala si ich urobiť šikovnému zlatníkovi, lebo tie ceny značkových predajní boli nekresťanské. Mám 9 mm širokú a váži asi 7 g a nestála ma ani 3 tisíc. A je fakt hrubá.
Odpovedať
to fakt? a mala si svoje zlato? lebo nam bolo povedane,ze od toho sa v podstate tiez odvija cena.. ked mas svoje zlato,tak to vychadza zevraj lacnejsie.. idem si kupit daco papat,lebo umrem uz od hladu.. potom sa sem vratim..
Odpovedať
Profilova fotka
Nemala som svoje zlato, to je cena aj so zlatom. Tiež som čumela a nechápala.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez obruky z bieleho, matneho zlata. Su krasne, ale aj nase su uz poskrabane. Ale nemaju vobec nadych do zlta. Keby som si vyberala este raz, tak si vezmem z bieleho, ale leskleho zlata. Skoda, ze nas na toto neupozornili v zlatnictve. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nemajú nádych do žlta, tak ich máš ródiované. A myslíš že lesklé sa nepoškrabú? Ja mám lesklú a je celá doškrabaná, tomu sa nedá zabrániť. Teda dá, ak ju nebudem nosiť. Ja som zas nadávala že čo som si nedala urobiť matnú. :-N
Odpovedať
ahojte my mame tiez obrucky z Primossy, kombinacia bieleho leskleho a matneho zlteho zlata, tiez su zo spodnej strany(dlan ruky, mam na nej kamienok takze viem kde je vrch a kde spodok :-D ) osuchane ale nemyslim si ze je to tym ze by neboli kvalitne, skor nam aj pri kupe hovorili ked sme sa pytali ci sa matne zlato viac neosucha ako leskle a oni ze je to jedno ze proste na vacsej ploche je to vidno viac ako na tenkom prstienku a je jedno ci je to biele, zlte, matne alebo leskle zlato, je to proste velka plocha na ktorej to osuchanie vidno, je to samozrejme luto aj nam ale asi sa s tym neda nic robit.....aspon vidno ze je nosena :-|
Odpovedať
janka - my mame normalne z leskleho.. nechceli sme matne,nakolko viem,ze matne sa osucha casom a aj tak ostane lesklee.. ;-) naneb - inak uz som spat :-) tak to cumim aj ja.. za 3tisicky som nasla akurat tak obrucku zo zlteho zlata a mala hrubku ledva 3mm.. otras..
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko sa nosením opotrebuje, takže je to viacmenej jedno aké sú, hlavne že sú 8-) . A koniec koncov nejdú na výstavu, ale je to symbol lásky a manželstva :-).
Odpovedať
Profilova fotka
aahojte kočky.. no z primossy sa mi tiež páčili obrúčky, ale kvôli cene zatial váham.. pobehali sme viacero zlatníctiev - niekde sú ochotní a niekde .. no škoda reči.. Ale biele zlato - je to len uprava kovu.. a KAŽDÉ biele zlato sa časom ošúcha, ale to sa dá upraviť a bežne to robia.. a k Primosse - my sme boli v Avione, prave v dobe, ked sa vybavovala reklamačka. Síce to boli hodinky, ale možno sa postupuje podobne.. Volali zákazníčke, že uznávajú reklamáciu a že si môže vybrať hocijaký tovar z predajne a ak si nevyberie, vrátia jej peniažky. Takže snáď to nebude ani s Tvojou reklamačkou "tragické" aj keď.. určite to človeka mrzí.. a ešte k výrobe obrúčok.. v Ba na tom brutálne ryžujú.. Napr.. ak si nevezmeme tie obrúčky z Primossy, tak si dáme vyrobiť v Šali, kde nás obrúčky z bieleho zlata (+na dámskom bude briliant) vyjdú cca 16000.. v BA stojí 1gram zlata cca od 1400sk a v Sali maju 1 gram za 850 sk..čo je doosť rozdiel. pekný deň :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?