Sú potrebné vankúšiky na svadobné obrúčky?

Ahojte, aj vy zhánate, alebo mate uz vankusik na obrucky? Je to vobec treba? Sú sice pekne, ale kam s nimi potom po svadbe? :-)
Odpovedať
1
2
viacere asi vahaju... :-D nie je to sice draha polozka, ale ked uz bude v kostole - tym padom bude posveteny aj s obruckami, a vyhodit ho by bola skoda :-| kam s nim potom? :-.
Odpovedať
ahojte..tak ja ho idem sit..a co s nim po svadbe?bude nam zrejme zdobit manzelsku postel..alebo bude dotvarat kutik so svadobnymi poharmi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na našom vankúšiku nebudú obrúčky, ale krížik.Sestra mi ho akurát vyšíva, budú na nom naše mená, tak si to necháme ako spomienku a pekný darček od sestry.
Odpovedať
ja uvidim podla mojho maleho krsniatka..na nasej svadbe bude mat nieco tesne nad dva roky..a ak bude schopny,tak mu tym obruckam dame aj krizik.. :-D
Odpovedať
Ahojte, ja som vankusik nemala. Z mojho pohladu je to zbytocnost, ktoru by som musela vyhodit. Obrucky sme mali na tacke. Ale pokial tuzite po vankusiku tak si ho dajte. Ma funkciu cisto dekoracnu.
Odpovedať
Ahojte! Chcem sa spytat, ze ked svadba je na urade, ci aj tam vankusiky treba? Alebo tu tacku si mam priniest, ci ju tam maju??? Dakujeeeeeeem :-)
Odpovedať
podla mojho nazoru je kazdeho osobna vec,ci ich chce..a pokial viem,tak aj na uradoch,rovnako ako v kostoloch,tu tacku maju.. :-)
Odpovedať
ja neviem baby, tolko kravin viete mat kde kade odlozenych a jeden maly vankusik neviete umiestnit?? preco zrovna ten musite vyhadzovat...alebo si s tym vobec robit hlavu...ved je to predmet na pamiatku tak, ako hocico ine, miesto sa najde, ked sa chce. A kto ho nechce, tak ho nema a nerozobera take divne veci, ze kam s nim potom. Ja som vankusik mala, lebo sa mi to jednoducho zdalo pekne a potom som ho predala dalsej neveste. Kto ho nechce, dostane na urade aj v kostole tacku na prstienky.
Odpovedať
tiez mi pride chore vankusik vyhodit :-|ani pohare sa nevyhadzuju, ked uz tak predat inej neveste,alebo podarovat ;-) ja som si spravila skor dekoracne srdiecko http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a po svadbe si ho dam bud na stenu,alebo mu vymyslim miesto na dekoraciu,urcite pamiatka x-)
Odpovedať
tiez si myslim, ze vankusik na obrucky je zbytocny.. ma to len dekoracnu funkciu.. a ak sa sobasite na urade,tak vam obrucky daju na tacku..
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez myslim, ze vankusik je zbytocny, je to len trik obchodnikov so svadobnymi doplnkami, ktorí sa nas, buduce nevesty, snazia presvedcit co vsetko musime mat, aby ta nasa svadba bola naj ... a nam tam staci nas buduci muzicek ;-) Ja budem mat striebornu tacnicku prehodenu bielym obruskom a to len preto, aby som dala nasej malej druzicke nejaku funkciu, lebo ona sa taaaaaaaaaak velmi tesi ... :-)
Odpovedať
bayka - dobre si to vyriesila ;-) nebudeme davat zarabat kadekomu,no nie? :-D ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ale sak nech si zarabaju, ked su sikovni ;-) ale niektore malickosti su podla mna fakt zbytocne ... :-)
Odpovedať
ja si tiez myslim.. mala som jeden rozpocet, ktory robila svadobna agentura a z toho,co mi oni poslali, som polovicu dala prec.. a hned bola ta suma prijatelnejsia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
xi, a agentury, to su tiez dobri obchodnici ;-) a zvlast tu v BA ... ale kto na to ma peniazky a ma malo casu (lebo musi dlho v praci zarabat tieto peniazky) tak pre neho su agentury fakt zachranou ... ale ked treba, treba si aj povedat odtial - potial ;-)
Odpovedať
my sme vankusik mali a vsetkym sa to pacilo, este aj starostovi a matrikarke :-) baby, neviem, nam agentura v niektorych veciach pomahala a nebolo to cenovo take katastrofalne ako vsetci hovoria. v konecnom dosledku, keby sme tie veci zariadovali sami, neviem ci by to bolo az tak lacnejsie. velmi nam to pomohlo, usetrilo cas a nervy, tak preco nie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala vankúšik, ale neplánovala som ho mať, no keď mi ho už dali zdarma k šatám tak som neprotestovala. Najviac som sa nasmiala, keď mi rozprávali, ako sa farár snažil navliecť naše prstienky na kvetinky na vankúšiku, ale nepodarilo sa mu to. :-)
Odpovedať
hej, na druhej strane ked si da clovek urobit vsetko cez agenturu, tak ma vystarane a nemusi sa tomu tolko venovat.. ale ja osobne by som fakt tolke peniaze za to nedala.. aj ked netvrdim,zeby sme na to nemali..
Odpovedať
katmi, ani zdaleka sme nemali vsetko, ale je podla mna lepsie zhanat niektore veci na jednom mieste a komunikovat s jednym-dvoma ludmi ako lietat na 10 roznych miest a kolkokrat vysvetlovat to iste niekolko krat. a naozaj to nie je taka suma ako si myslis...
Odpovedať
Profilova fotka
Kaciatko a to ste mali agenturu z BA?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne tiez vankusik venovali zdarma v pozicovni k satam, dovtedy som o nom vobec neuvazovala.
Odpovedať
kaciatko ja nemyslim, mala som v ruke rozpocet, ktory mi urobili.. len rozdiel je aj v tom, ze ty nie si z BA a garantujem ti, ze tu sumu, ktoru povedali mne, sa tej vasej ani nepriblizovala.. tym chcem povedat, ze urcite to bolo lacnejsie.. tu v BA si prirataju hadam ten vzduch co dycham..
Odpovedať
bayka ano... katmi, nenechaj sa zmiest, som original z ba, priatel je z dk a svadba bola na orave... rozdiel je mozno v tom, co vsetko od tej agentury beries, a co vsetko vobec potrebujes... ja hovorim jedno, nie vsetko, co mi ponuknu musim zobrat. ale myslim, ze sme mimo temy...
Odpovedať
Profilova fotka
kaciatko mas pravdu ... nie vsetko, co daju musis zobrat a sme mimo temy :-N
Odpovedať
Profilova fotka
takze ... su potrebne vankusiky po obrucky? :-)
Odpovedať
kaciatko, bayka - ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
vankusik pod obrucky potrebny nie je, ja ho mat nebudem. mozno so mnou vela bab nebude suhlasit, ale mne sa obrucky ovela viac pacia na tom podnosiku, co maju v kostoloch
Odpovedať
jasminka - je nas tu viac, co s tebou suhlasime ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som cely cas tuzila po vankusiku, naplanovala som si ho do detailov ako bude vyzerat...a teraz necely mesiac pred svadbou som zistila,ze sa mi viac paci obycajna tacka, co maju v kostoloch prikryta bielym obruskom :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?