Odpoveď na príspevok od mischela255:
neviem no, tak na toto sú asi len dva názory :D a… @mischela255 každého vec. a aj o tej investícii je to dosť diskutabilné. všade nezaplatíš úplne horibilnú sumu, záleží aj kde nakupuješ. a podľa svojho "vyskladania" sa tiež odvíja cena. čím menej tam toho na nich chceš, tým lepšie pre teba a tvoju peňaženku :-DOdpoveď na príspevok od mar_ka33:
@mischela255 každého vec. a aj o tej investícii j… @mar_ka33 my zase nemame problem s peniazmi, ale s tym, ze absolutne netusime, ake obrucky vybrat. ake su momentalne "in"Odpoveď na príspevok od liana10:
@mar_ka33 my zase nemame problem s peniazmi, ale … @liana10 ja by som sa neriadila podla toho co je "in" a co nie. Skor by som vyberala nieco co sa mi / nam paci. To co je trendy teraz " o 5 minut" uz nemusi byt. To sa meni kazdu chvilu.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@liana10 ja by som sa neriadila podla toho co je … @greenplants a tak nemyslela som to takto uplne, ale tak ci nie su momentalne take, ktore sa nosia tak univerzalne, lebo nevieme vobec do coho ist. mne sa ich totiz paci viacero a neviem sa vobec rozhodnut :) moj chlap detto, ten to az tak neriesi, popravde.Odpoveď na príspevok od liana10:
@greenplants a tak nemyslela som to takto uplne, … @liana10 jasne, rozumiem 🙂 my uz aj obrucky mame vybrane, len najprv musi moj priatel urobit ten prvy krok, o ktorom tak "basni" cely cas a potom sa mozu zacat pripravy. Aspon teoreticky na zaciatok a potom sa uvidi podla financnych a casovych moznosti 🙂 ale uz teraz sa tesim na to, aj ked viem, ze to bude velky stres 😁Odpoveď na príspevok od greenplants:
@liana10 jasne, rozumiem 🙂 my uz aj obrucky mame … @greenplants vôbec to nemusí byť pre vás veľký stres :-) ako si to spravíte, tak budete mať. podľa mňa je toto tak krásne obdobie a áno, mám na mysli aj tie svadobné prípravy aj všetko obstarávanie, zháňačky :-)Odpoveď na príspevok od mischela255:
@greenplants vôbec to nemusí byť pre vás veľký st… @mischela255 no neviem neviem ci to nebude velky stres 😁 Ceremonia a prva hostina v zahranici, kde zijem a potom dalsia party na Slovensku s rodinou, kamaratmi a znamymi, ktori by nemohli / nechceli prist do zahranicia. Hladat pre hosti ubytovanie, dopravu tam i spat. Je toho vela.Odpoveď na príspevok od mischela255:
@greenplants vôbec to nemusí byť pre vás veľký st… @mischela255 ako pre koho :-D každý stresuje inak. niekto si vôbec nepripúšťa, že sa niečo také dôležité v jeho živote práve deje, iní zase nevedia myslieť na nič iné a ledva sa vyspia. fakt, každá sme iná v tomto. ja osobne som odjakživa závidela, keď niekto nestresoval vôbec pred nejakou dôležitou udalosťou. som totiž expert na stresy.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@mischela255 no neviem neviem ci to nebude velky … @greenplants pokiaľ nie je na to človek úplne sám, tak je to celkom o inom :-) keď máš niekoho, kto ti s tým pomáha, hľadá, zháňa, vybavuje, aj to vie veľakrát odľahčiť človeka tak, že už taký stres z toho všetkého nemá.Odpoveď na príspevok od mar_ka33:
@greenplants pokiaľ nie je na to človek úplne sám… @mar_ka33 no lenze ten stres nevesta nemusi mat len z toho vybavovania ako takeho :D ze proste nestiha alebo tak. ale viem to posudit aj z vlastnej skusenosti, lebo som introvert :-D ze len ta predstava, ze budes stredobodom pozornosti pred tolkymi ludmi vie vyvolat riadnu uzkost :D to mne odjakziva vadilo, myslim, ze s tymto sa vie stotoznit kazdy jeden introvert :-DOdpoveď na príspevok od liana10:
@mar_ka33 no lenze ten stres nevesta nemusi mat l… @liana10 tak to som asi jedna z mala, komu taketo veci vobec nevadia :D mna by skor trapil vyber tych obrucok ako to, ze sa na mna bude pozerat 100 ludi (vacsiu svadbu si ozaj neviem predstavit a ani viac ludi tam v tento den nepotrebujem :) )Odpoveď na príspevok od mar_ka33:
@greenplants pokiaľ nie je na to človek úplne sám… @mar_ka33 tak sama na to nebudem. Vela veci bude riesit svadobna agentura 😁Odpoveď na príspevok od greenplants:
@mar_ka33 tak sama na to nebudem. Vela veci bude … @greenplants tak to je pecka :-) my sme takúto možnosť nevyužili, ale keby sa vydávam znovu, tak by som do toho kľudne šla :-) a odpadne ti aj kopu povinností rozhodne, ktoré musíš ty sama vyriešiť. čiže super.Odpoveď na príspevok od mischela255:
@greenplants tak to je pecka :-) my sme takúto mo… @mischela255 nie je to sice lacna zalezitost, ale radsej si zaplatim tu svadobnu agenturu a ja sa mozem venovat inym veciam okolo svadby 🙂 len neviem ako to bude s tymi dokumentami, kedze moj priatel je cudzinec. Ale to si pozistujem az ked to bude aktualne.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@mischela255 nie je to sice lacna zalezitost, ale… @greenplants super nazor, presne tak to vidim aj ja. aj ked teda si za to rozhodne priplatis, ale nie je nad to, ked mas proste s viacerymi vecami pokoj a mozes si riesit tie prijemnejsie zalezitosti. vyber obrucok bol asi uz len na vas tipujem. :-) ci aj toto je v ich kompetencii? asi nie :-D ale mohlo by byt, ze by sa ozaj postarali aj o toto akoze v cene :-D takisto by to cloveku usetrilo zopar vrasok a sedivych vlasov :-DOdpoveď na príspevok od juliancha:
@greenplants super nazor, presne tak to vidim aj … @juliancha presne tak a prave o to mi ide. Aby som mala co najmenej stresu a vybavovaciek. Neznasam, ked musim nieco vybavovat a netyka sa to len svadby 😁 obrucky myslim, ze mame uz aj vybrane. Zhodli sme sa na kombinovanych a ja chcem aj s diamantmi. Toto tiez lacne nebude, ale na cenu nepozeram. Mam dost vysoko stanoveny rozpocet na obrucku/y 😀Odpoveď na príspevok od greenplants:
@juliancha presne tak a prave o to mi ide. Aby so… @greenplants súhlasím :-D tiež som za to, že na niektoré veci si treba stanoviť vyšší rozpočet a tak viacej sa vyblázniť :-D no a pri niektorých menej podstatných veciach zase ubrať. a požiadanie o ruku bolo aké? :-D také ako si si predstavovala?Odpoveď na príspevok od mischela255:
@greenplants súhlasím :-D tiež som za to, že na n… @mischela255 na svadbu sme si stanovili vysoky rozpocet. Radsej mat vyssi rozpocet a byt pripraveny na "necakane" vydavky, ako potom byt nastvany, sokovany a smutny, ze treba platit viac a bolo by to ponad nas rozpocet na to vsetko. Poziadanie o ruku ??? Na to este cakam 😂😂 mam z toho tak trochu strach, pretoze on nie je ziaden romantik a netusim kedy a kde to chce urobit. Vsetko to bude prekvapenie a ja prekvapenia nemam rada 🙈Odpoveď na príspevok od greenplants:
@mischela255 na svadbu sme si stanovili vysoky ro… @greenplants fiha, tak to prvykrat pocujem :-D vy uz mate obrucky, ale este ta nepoziadal? spravne to chapem? :-D ale ved co sa moze pokazit, toto je zase ten typ prekvapenia, ktore moze byt jedine prijemne :-DOdpoveď na príspevok od 1diana99:
@greenplants fiha, tak to prvykrat pocujem :-D vy… @1diana99 aj keby to tak bolo, co je na tom zle? :) aj sestra si so svagrom si najprv vsetko naplanovali a potom som zistila, ze nikto nikoho predtym vlastne ani nepoziadal :-D ze to tak spontanne sa proste zacali bavit o svadbe a super aj tak. nie kazda vyslovene potrebuje, aby si pred nu muz poklakol a aby bolo vsetko dokonale, romanticke, uzasne a neviem ake :) ved na tom az tak nezalezi predsa.Odpoveď na príspevok od klariena:
@1diana99 aj keby to tak bolo, co je na tom zle? … @klariena ved ani som to tak nemyslela, neboj sa. kazdeho vec :) len ma to trosicku prekvapilo, pretoze ja to inak ako klasicky nepoznam :)Odpoveď na príspevok od 1diana99:
@greenplants fiha, tak to prvykrat pocujem :-D vy… @1diana99 boli sme na svadobnej vystave a kedze tam mali aj obrucky, tak hned si vybrali. Kupit sme to nekupili samozrejme, lebo tolko penazi sme pri sebe nemali, ale ked to bude oficialne, tak sa neskor kupia. A navyse svadba moze byt aj bez zasnub 🙂Odpoveď na príspevok od greenplants:
@1diana99 boli sme na svadobnej vystave a kedze t… @greenplants no neviem si predstaviť, kto by nosil takú hotovosť pri sebe :D a ďalšia vec - to je asi veľmi malá šanca, že by ti zrovna tie, ktoré si tam konkrétne vyberieš aj presne sedeli na prste, no nie?Odpoveď na príspevok od mischela255:
@greenplants no neviem si predstaviť, kto by nosi… @mischela255 sedeli. Vyskusali sme si niekolko a sedeli. Mali aj nasu velkost :D Rozhodli sme sa pre kombinovane obrucky a pre mna aj s diamantmi.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@mischela255 sedeli. Vyskusali sme si niekolko a … @greenplants tak to ste mali riadne stastie :) mne aby nieco sedelo, to by sa musel stat zazrak :D takto bez skusania vopred. mne sa to veru nestava, zakazdym mam problem natrafit na nieco hned, ked vyberam. to iste aj pri obleceni.Odpoveď na príspevok od marianka_pis:
@greenplants tak to ste mali riadne stastie :) mn… @marianka_pis tak obrucky sme si vyskusali, ale ked som sa pytala co je to za velkost, tak mi nevedeli odpovedat, lebo nemali to ich meradlo. Ale uz som si zistila svoju velkost prstena, tak uz to nebude az taky problem. Skor mi robi starost zasnubny prsten. Ktovie ci sa vobec trafi do tej spravnej velkosti 😬 a vlastne ci vobec bude nejaka ziadost. Zatial len o tom tara, ale ja chcem vidiet ciny a nie prazdne reci pocuvat 🤷 Inak co sa tyka oblecenia, tak obcas mam s tym tiez problem. Hlavne s topankami. Tie sa bojim objednavat z eshopu. Ale tie prave "zenske nakupy" ma nejako uz nebavia. Asi kvoli tomu, ze je vsetko o dost drahsie. Ale z casti am to aj tesi. Aspon usetrim nemale peniaze 😂Odpoveď na príspevok od greenplants:
@marianka_pis tak obrucky sme si vyskusali, ale k… @greenplants jaj, takze vy najprv kupujete obrucky a az potom dostanes zasnubny prsten? :-)Odpoveď na príspevok od klariena:
@greenplants jaj, takze vy najprv kupujete obruck… @klariena nekupovali sme nic. Peniaze na to by aj boli, ale momentalne su dolezitejsie veci ako svadba 🙂 Kupovat sa to bude az ked to bude vsetko aktualne. Teraz musime odlozit vela penazi, aby sme vobec nejaku svadbu mohli dovolit 🙃