Svadobné obrúčky z KAMEA Trenčín. Ste spokojné?

Aka je Vasa spokojnost a aka je priemerna cena za par obruciek? :-)Dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
ja :-) ja som spokojná veľmi. a vyšli ma tuším 470 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mne u nich prišlo divné, že takmer všetky obrúčky majú rovnakú a v podstate dosť vysokú cenu.. =-) ale inak obrúčky majú krásne..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,my mame od nich obrucky,cena je myslim vyssia ako pri ostatnych vyrobcoch,aspon teda pri serii exkluzivnych obrucok,kt.sme si napr vybrali my,ale zase platis za originalitu a neriskujes,ze tvoje obrucky bude mat kazdy druhy par,nakolko su vyhradny vyrobcovia na SR...spokojnost este neviem,lebo ich este nenosime,kedze svadba bude v juni,ale dali nam 10rocnu zaruku na ne
Odpovedať
ahoj, my sme si tiež dali z firmy Kamea robiť obrúčky, sú drahšie, tým že do mojej dajú brilianty, ale inak cenovo som lacnejšie ani nevidela (bez tých kameňov teda). okolo 500 EUR mali všade. Ešte na ne čakám, majú prísť teraz niekedy, tak som zvedavá :)
Odpovedať
Ahoj, my sme si boli vyzdvihnut z KAMEA obrucky pred tyzdnom. Sme velmi spokojni - hej, je pravda, ze este ich nenosime denno denne (svadba este len bude) ale ked som pocula, co vsetko sa tam da pokazit.... Som rada, ze mame taketo. Drahe sa mi nezdaju - skor su na trhu taky zlaty stred by som povedala. Lacnejsie su mi uz podozrive :-) Muslim, ze zvacsa mali cenu okolo 450 - 500e za par. (zalezi na tom, ci tam mas kamienky a ake hrube su).
Odpovedať
ja mam z kamei zatial len snubny prsten, ale chystame sa aj na obrucky, tak dufam, ze nieco vyberieme
Odpovedať
...ahojte my mame obrucky z kamei, vyberali sme ich presne takto pred rokom, pacil sa nam ich pristup, maju neskutocne siroky vyber :-) nas vysli 500 Eur :-)
Odpovedať
aj tak si ich po par rokoch vymenite :)) aspon my tak rozmyslame s mojim nastavajucim, kedze nas rozpocet je momentalne obmedzeny
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. my mame odtial obrucky. Ale este sa vyrabaju. ja si zase myslim, ze cena je v porovnani s ostatnymi absolutne vynikajuca. My sme si objednali biele zlato a ja mam 3 kamienky a zaplatili sme 560 eur. Pani, ktora tam robi je uplna odbornicka, mila a so vsetkym ochotne poradi a pomoze. Ja toto zlatnictvo len odporucam :)
Odpovedať
Vynikajuci pristup p. Kobzu a p. Kobzovej, super cena ... My sme nase boli dnes vyzdvihut a stale sa nevieme od nich odtrhnut. Moj priatel, ktory nikdy v zivote ziaden prsten nenosil sa uplne vytesiava, ze aku peknu obrucku ma a ze ako sa mu hodi (skoro som odpadla) . A ja som z tej mojej tiez namakko :-) Uz aby bola svadba a my ich budeme moct oficialne nosit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja a som maximálne spokojná (viď album). Ceny sa dajú ľahko zistiť na ich oficiálnej stránke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Obrucky spokojný ale cakanie na obrucky 3 mesiace keby sa toho neobul moj nastavajuci doticna pani by to odkladala stale o týzden
Odpovedať
Profilova fotka
mame odtial nase obrucky..absolutna spokonost, neskutocne siroky vyber, individualny pristup, rychlost (mali sme ich hotove za 2,5tyzdna!!!!)..boli sice trochu drahsie (730€), ale su masivne..10r zaruka, servis a dostali sme zlavu cca 30% na dalsi nakup.. nemam im co vytknut a môzem len odporucat..my sme sa tam dostali tiez cez odporucanie :)
Odpovedať
aj my mame od nich obrucky, maju uzasny vyber,pristup a boli este aj omnoho skor urobene ako sme sa dohodli...cena bola vyborna a taka ako sme sa vopred dohodli...aj ja mozem iba odporucat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?