Výber zlatníctva pre výrobu obrúčok

Profilova fotka
Potrebovala by som poradiť. Už v septembri máme svadbu a stále sme si nevybrali obrúčky. Nejak sme si na ne nenašli čas alebo sme sa na predstave jednoducho nedohodli. Momentálne sa j sťahujeme do Bratislavy, takže je toho veľa a neviem kam skočiť skôr :( Moja predstava je kombinácia ružového zlata s bielym, no čo sa týka kamienkov, tak to ešte nemám
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré zlatníctva sú Panaks, Kamea, Laura Gold alebo Rydl - tí sú aj v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
ak môžem poradiť, tak stav na p. Machovčáka, je z CA alebo má predajňu aj v BA. Za mňa maximálne odporúčam :)
Odpovedať
Profilova fotka
datumovo si len mesiac po mne :) ja sa budem vydavat v auguste a poviem ti tak, ze len pred tyzdnom sa nam podarilo nejak sa dohodnut na obruckach. nie som sice z bratislavy, no kamoska mi odporucila 3D zlatnictvo. davali si u nich vyrabat obrucky na mieru a vravela, mi ze prakticky islo vsetko hladko, tak bola rada, ze ma take, ako chcela a nemusela sa s nikym ani natahovat
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa najskor rozhodovali medzi 3D zlatnictvo, Rydl a Bisaku.. no nakoniec objednavame od KLIMI - velmi sikovny mlady chalan. Je sice z Kosic, ale ak poznate svoju velkost, podla mna ziadny problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sheinna my sme sa v 3d zlatnictve nasli. spravili sme si svoj navrh a predostreli, sice nieco upravili, ale tak by som povedala, ze nas navrh len vylepsili. presne vedeli, co sa tam hodi, predsa len su to profesionali :) a uprime som velmi rada, ako sme dopadli, lebo predsa len obrucky su na cely zivot :-D
Odpovedať
@miricaj glamira.sk :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedradzii verim, ze budete mat krasne obrucky :) ja som tiez najskor chcela najviac od nich, no potom som u KLIMIho nasla take, co ma uplne ocarili :) a aj cena je navyse viac nez dobra :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 po pravde tá ma moc neohúrila. @dedradzii ak sa ťa smiem spýtať, vy ste si u nich dávali robiť obrúčky na mieru? Boli celé podľa tvojich predstáv alebo ste si len och obrúčky nejak upravovali podľa seba?
Odpovedať
Profilova fotka
To akože vôbec nemáš predstavu, aké by ste chceli mať? Aspoň farbu zlata vieš? Ak si rozhodnutá, že by si chcela niečo na mieru, možno by bolo fajn to nechať aj na zlatníka. Viem, že je to možno celkom dosť veľký risk, no mohlo by to stáť za to :D
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáčte žienky, že som tu tak dlho nebola, no mala som trocha zdravotné problémy a nebola nejak ani chuť ani čas sem chodiť :( No už je to všetko ok a môžem sa zas naplno venovať prípravám na samotnú svadbu, keďže sa nezadržateľne blíži. @13dejna10 vieš čo predstavu sme si za ten čas už upresnili a dokonca s malou dušičkou môžem asi aj povedať, že sme sa zhodli už aj na zlatníctve ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miricaj to fakt? Jééj , tak to sa teším. A pre ktoré zlatníctvo si sa teda rozhodla, ak to nie je tajné :D Máš aj fotku obrúčok alebo aspoň nejaký ten obrázok?
Odpovedať
Profilova fotka
nooo nenatahuj nas uz tolkooo :) neskusala si moj tip?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
joooj toto čaká aj nás :/ konečne sme otvorili tému svadba a výber nejakého dátumu, no neviem ja by som veľmi rada mala čím skôr vyriešenú otázku obrúčok, lebo sa poznám a viem, že to nebude len tak sa na nejakých dohodnúť
Odpovedať
my sme boli cez víkend v Rýdli, majú tam obrovský výber, bolo veľmi ťažké si vybrať, všetky sú krásne, chválim aj prístup personálu, milá pani, všetko vysvetlila, určite odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my odporucame uz spomenuteho p.Machovcaka. Je to profesional a vidno, ze je praca jeho konickom. Pomer cena:kvalita sa neda porovnat s niektorymi kamennymi obchodmi
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem teda, ci si este zlatnictvo nenasla, no ak by om ti mohla pomoct, tak by som sa sla pozrieť do 3D zlatnictva. My mame obrucky od nich a vyber som neolutovala. Pristienky su nadherne a dokonca nam ich vedeli aj upravit podla nasich poziadaviek, co mne osobne spravilo asi tu najvacsiu radost
Odpovedať
@mon1li tak ste potom dobre natrafili :D Davalis te si prstienky vyrabat na mieru, ci ste si vybrali katalogove a len tie ste nejako upravili?
Odpovedať
Profilova fotka
Vies co, pacili sa mi jedny katalogove a v podstate sme trocha len trocha upravovali. Bolo na nich na mna vela kamienkov a manžel nechcel žiadne. Takže on má hladkú a ja mám o par kamienkov menej. Bola som rada, ze s tym nebol ziadny problem a vedeli nam ich vyrobit tak, ako sme chceli. Velmi mili ludia su to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon1li som veľmi rada, že ste takto dobre obišli. Nie je nič lepšieho, ako keď natrafíš na niekoho, kto ťa počúva a snaží sa ti vyhovieť, čo si myslím, že pri obrúčkach je dôležité :)
Odpovedať
kočky dumáme nad tým, že by sme sa s priateľom vzali . mala by to byť ale len taká malá svadbička, takže žiadne nejaké veľké chystačky :) zaujíma ma však, podľa čoho ste si vyberali obrúčky?
Odpovedať
@sisabride ako myslis podla coho? Hlavne je asi aby sa ti pacili a mozno este aby sa vam zmestili do rozpoctu :D ci? Si myslim, ze hlavne na tu cenu hlavne chlapi dozeraju ;-)
Odpovedať
heh, noo tak rozpočet máme stanovený zatiaľ len tak, poviem na oko :) no isto do nejakých závratných cien ísť nechcem. skôr premýšlam, či platina alebo zlato a hlavne kde si ich dať vyrobiť... chcela by som mať na obrúčach aj niečo svoje, takže budú tak povediac asi musieť byť na mieru
Odpovedať
@sisabride Podla coho vyberat obrucky? Predsa podla toho ako vyzeraju na prstoch... Robila som v zlatnictve a kazdemu preto radim - skusat. Obrucky su ako saty, na obrazku mozu vyzerat celkom inak ako realne oblecene...
Odpovedať
Ahojte kočky. Viem vybrat si tie najkrajsie a pomer kvalita a cena je dost tazke. Vela firiem na trhu a tiez vela z coho ci vyberat. @beatricek tak PANAKS ma v ponuke modely vyrabane ceskou firmou RYDL a tiez polskou firmou takze to nie je slovnenska vyroba.Oni obrucky vobec nevyrabaju. Kamea predrazena a pocula som ze ich pristup katastrofa. Laura Gold to neviem, nemam skusenost ale ja by som vam odporucila Loretta ci ako sa to pise. Su tiez z TN ako ostatne firmy :-) Prajem vela stastia pri vybere!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkabluzka33 to si kde počula o tom Panaks? To sa mi moc nezdá :-O
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_22 Úplne súhlasím, jedna vec je obrázok a druha vec je ako vám ukážu na ruke. Partner chcel od začiatku žlté zlato a skúšali sme aj dvojkombinacie, no predsa vyhrali zo žltého zlata a rozhodol práve výzor na ruke.
Odpovedať
@beatricek Tiez sa mi to nezda, pokial viem, Panaks je vyrobca a s Rydlom sa mu absolutne nic nezhoduje, maju aj celkom iny styl. Ked tak, izlato predava vyse pol sortimentu prave panaksovych obrucok.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_22 je to blbosť podľa mňa, veď tú výrobu začala pani Panáková, s p. Panákom som hovorila osobne na veľtrhu, pochybujem že robia len prepredaj :-)
Odpovedať
@beatricek Presne, maju to aj na stranke, ze su vyrobcom... A este ten Rydl do toho zamontovany... :-D Nejde mi to do hlavy, asi jedna pani povedala...
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatníctvo Panaks - podľa mňa najlepšie je opýtať sa priamo :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?