Zlatnictvo Zlatka Trnove

Profilova fotka
Ahojte chcem vediet vas nazor na zlatnictvo zlatka v trnovom.Pocula som aj zle aj dobre na nich a nevieme sa rozhodnut ci si dat u nich alebo nie.Vraj cachruju so zlatom a obrucky nie su ciste zlato co troska pochybujem to by si nemohli dovolit hmm??
Odpovedať
@kikinka1988 ak môžem poradiť v ZA na Solinkách je pri NAY zástavka a na opačnej strane nad krčmou je zlatník a fakt dobrý :-) a cenovo mi prišiel ešte lacnejší a berie aj zlato ...
Odpovedať
Profilova fotka
@majuskaaaaaa NAY nie je na Solinkách. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majuskaaaaaa boli sme pozriet mal zavrete a mate od neho?dava aj certifikat?
Odpovedať
@gabrielaslivkova sorry vlčince jedno som myslela a druhé napísala :-)
Odpovedať
@kikinka1988 má tam čas a aj t.č. tak sa s ním dá dohodnúť... hej máme od neho a neviem či dáva certifikát nepotrebujem certifikát, ale nám urobil krásne 8mm široké a vyšli nás 595 €
Odpovedať
u Zlatky mi môj drahý dal robiť snubný prstienok :) kraaasny, kraaaasny prstienok :D Sú tam naozaj šikovní a veľmi milí- my máme s nimi len a len dobré skúsenosti. Teraz sme si u nich dali robiť aj obrúčky a kvôli nám otvárali o pol 8. Prácu majú krásnu a skvelý servis. Prsteň mojej maminy, ktorý nemohla nosiť, pretože jej bol malý a nikde jej ho nechceli zväčšiť (báli sa že zväčšením vypadnú kamene) oni zväčšili na počkanie a mamina ho už dobré 2 roky nosí :) Čachrovanie zo zlatom je podla mňa klebeta závistlivých ľudí- veď každý zlatý výrobok má punc- od Puncového úradu SR.
Odpovedať
prosím vás chcela by som kontakt na tu pani v trnovom
Odpovedať
Profilova fotka
my mame od nich obrucky a su presne take ake sme chceli, najlacnejsie v ZA,PB a KNM, doteraz je vsetko v poriadku, kamienky na moje drzia, ciste, krasne. Zlato leskle bez toho aby cernalo. Davali sme robit aj detske nausnicky a tie mi cernaju. Pytala som sa na to a vraj je to normalna reakcia na lieh v ktorom boli namocene pred pouzitim, po vycisteni je to lepsie, teda uplne som ich vycistila ale po case znova ocerneli trosku, ale to bude pravdepodobne problem v tom, ze nasa mala bude anemicka na zlato. Co sa tyka zlatnictva, ryhla a dobre odvedena praca, servis v poriadku a pristup skvely, za mna urcite palec hore a odporucanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?