Ako ste napísali vašu spoločnú adresu?

Adresu sme na oznamka nedali chceme dat na ob alku..ale rozmyslam ako sa to ma pisat: "rod. Mrkvickova, adresa..." lebo ved este nie sme rodina tak ako? "coskoro manzelia mrkvickovi, adresa..." toto by nam preslo na poste? alebo "jozko mrkvicka a zuzka kalerabova, adresa..."?
Odpovedať
@granulka Myslim, ze ak posielas obycajnou postou, nie doporucene, tak posta az tak neriesi, ako tam napises odosielatela, resp. mam pocit, ze nemusis na obalku odosielatela ani napisat (ale mozem sa aj mylit), takze aj ta druha moznost by podla mna bola priechodna, ale ja osobne hlasujem za tretiu moznost "jozko mrkvicka a zuzka kalerabova, adresa..." :-) Proste sa mi to paci najviac :-) ale je to samozrejme na vas :-)
Odpovedať
ak neposielas doporucene, nemusis uvadzat adresu odosielatela vobec.....ja som ju dala pre istotu, lebo sme nemali adresu na oznameni, a dala som to ako pises tu poslednu moznost..ale na poste nebudu riesit co tam napises
Odpovedať
chceme dat adresu lebo vraj aby ten kto chcel vedel kde ma posielat blahozelania...ok tak potom ak stqaci len adresa a meno napr len nase krstne tak suepr, tak to tak urobime :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?