Aký biblický verš na oznámenie?

Ak mate na oznameni versik z Biblie,aky ste si vybrali?
Odpovedať
ja som chcela najprv ten ze Laska je trpezliva, dobrotiva, .... ale potom som nasla citat od Jana Pavla II. a bolo rozhodnute: "Lasku bez kriza nenajdes a kriz bez lasky neunesies."
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa tento citát je najkrajší aký poznám a ak by som si mala dať nejaký na oznámenie, tak by to bol určite tento :) Zrovna inak vyberáme text do oznámenia a včera mi tento citát prišiel na mysel a pritom sme ani nerátali s tým, že nejaký na oznamko použijeme....no uvidíme, som teraz na vážkach :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
Pretože si v mojich ociach vzácny, drahý, milujem ta, ludí dám namiesto teba a národy za tvoj život. — Izaiáš 43, 4
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka ja som raz citala jeden krasny citat tu na MS z jedneho oznamka: " nech je laska Vasim najvyssim cielom" Ikar 14,1 .... velmi sa mi to pacilo
Odpovedať
Ani veľké vody lásku neuhasia, ani rieky ju neodplavia. (Pies 8,7) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@lucia_lucia ...ahoj, velmi pekny citat, nevies koho myslienka to je?
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa ten je krasny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka My by sme chceli takýto: ,,My milujeme, pretože on prvý miloval nás." (1 Jn 4,19)
Odpovedať
mne sa paci viacero citatov.... moj milovany patri mne a ja patrim jemu (ale v eng to znie krajsie my beloved is mine and i am yours) kde je tvoj poklad, tam bude i tvoje srdce lebo kde pojdes ty, pojdem aj ja ved on si vas este pred stvorenim sveta vyvolil, aby ste boli pred Jeho tvarou svati a neposkvrneni v laske a este v anglictine i have found the one whom my soul loves ale osobne si myslim, ze davat si citat z biblie na oznamenie by si mali davat ludia, ktori bibliu poznaju... prepac, ale dost sa mi nepaci ako ludia, co bibliu neotvoria jaky je rok dlhy ale na oznamenie si daju vo velkom citaty... a este aj to by som prekusla, ale pytat sa na stranke co si tam dat? ziaden z tychto citatov, nie je vas oblubeny a dokonca ani tvoj... nicim necharakterizuje vas/vas vztah... a mne sa nieco take nepaci... ale hold, kazdy at si blbne po svym... hm a rada? mozno je to mnou, ale originalita nadovsetko - najkrajsia cast z biblie o laske je kniha piesni... precitajte si so snubencom tu a vyberte nieco co sa vam paci spolocne...
Odpovedať
@carrlla @lucia_lucia ahojky,. Prosim Ta, odkiaľ, odkoho je tento citat? (Nech je laska vašim najvzšším cieľom. Dik
Odpovedať
"Zostáva iba viera, nádej, láska; tieto tri. Ale najväčšia z nich je láska" (prvý list Korinťanom)
Odpovedať
Profilova fotka
"Láska nikdy nezanikne", alebo "Ja patrím svojmu milému, a jeho túžba za mnou nesie sa" , alebo "Nech sa všetko medzi vami deje v láske". ..."Sme povolaní milovať sa a veriť v krásu lásky."
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?