Civilný a cirkevný sobáš - 2 rozdielne dátumy. Kedy posielať oznámenia?

Ahoj kočky, budeme sa najskôr brať kvôli uľahčeniu papierovačiek v zahraničí na matrike. Cirkevný sobáš s hostinou bude cca. o pol roka neskôr na Slovensku. Čo (by) ste v takom prípade robili s oznámeniami? Dať ich spraviť už teraz na ten prvý sobáš?
Odpovedať
S oznameniami sa posiela aj pozvanka, takze ja by som oznamila len druhy sobas pripadne do oznamenia formulovala nieco o "existencii" prveho sobasa....ak na slovensku nemate hostinu a teda nikoho nepozyvate, tak by som oznamila naopak len ten prvy sobas.....alebo by som urobila zahranicne oznamka pre znamych tam s prvym datumom a slovenske pre rodinu a znamych na SVK so slovenskym datumom....to som ti ale asi moc nepomohla :-D
Odpovedať
@pomme kludne staci ak das pre slovakov len ten druhy... alebo do neho, ako pise bajana, mozes zakomponovat info o prvom sobasi nieco v zmysle, ze X a Y priezvisko vam oznamuju, ze vtedy a vtedy uzavru sviatostne manzelstvo, alebo ze chceme pred bohom si povedat ano... je vela moznosti :-)
Odpovedať
ak to spravne chapem, na matrike budete len vy, takze ja by som na matriku pripravila oznamenia tipu "Vzali sme sa" a na hostinu o pol roka oznamenia tipu "Pozyvame vas na oslavu nasho manzelstva" a pod. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja to mam tak isto, civilny sobas mame za sebou a o 2 mesiace mame svadbu doma s rodinou a so vsetkym, co k tomu patri. Oznamenia som davala robit iba na druhu svadbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?