KDE TLAČIŤ SVADOBNÉ oznámenia

Ahojte, chcem sa opýtať či ste si tu niektorá vytvorila sama svadobné oznámenie + pozvánku ku stolu, prípadne iné tlačoviny a dávala ste si to len niekde vytlačiť. Ak ano, kde? Ešte ma zaujíma či sa to oplatí viac, ako dať niekomu vyrobiť + vytlačiť. ďakujem Vám za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si robila tlačoviny sama a dala vytlačiť vo firme Typocon. To či sa to oplatí neviem, nemám to s čím porovnať. Stálo ma to do 50e + moja práca.
Odpovedať
Ahoj, oznámenia a pozvánky ku stolu som si vytvorila sama. Dala natlačiť na vizitkový papier v Ševte. Dokopy ma 120 ks oznámení a 30 ks pozvánok ku stolu stálo 31 €. Inde by mi za to neurobili pomaly ani návrh - napr. keď som pozerala ceny na sashe atď.
Odpovedať
Ďakujem dievčatá. Lebo vytváram si nejaké veci, ale ja vlastne ani neviem na aký papier dať tlačiť keď pozerám tie internetové tlačiarne🙂 a typoconu som akurát včera písala. 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 toto bol aj môj problém, že som nevedela aký papier. Lebo na nete to vyzeralo úplne inak ako v realite. Tak som si dala najprv spraviť pár skúšobných listov a až potom som si nechala vytlačiť komplet. Preto sa mi to aj trošku predražilo, za tie skúšobné ale iba o pár eur a aspoň som na konci bola 100% spokojná. A ten papier čo som si na koniec vybrala sa volal Tinoretto Touch.
Odpovedať
@makulienka1 ďakujem Ti krásne 🙂 pozriem na to.
Odpovedať
Profilova fotka
Dala som si vytlačiť oznámenia ktoré sme vybrali na stránke najoznámenia. 60ks oznámení a 20 pozvánok plus obálky poštovné spolu stálo 58Eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?