Oznamenia, aj ked nevieme či hostina bude

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste niektora riesili oznámenia, aj ked neviete ci hostina bude. Mame svadbu v septembri, sobáš mame určite a hostina sa teda uvidí ( ale rátam s tým, že bude). Ale predsa.. Rozmýšľali sme, že normálne dáme pozvánky ( my nemáme osobitne kartičky ze k stolu, kedze davame oznámenia len tym, ktorých sme aj pozvali na hostinu), len sa tam proste napíše, že ak pani korona dovolí, tak sa stretneme v hoteli XY na hostine. Či je to podla Vás blbosť? Riešili ste niečo také niektorá? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v júli, no a sme normálne rozdávali pozvánky s pozvaním k stolu s tým, že zatiaľ platí všetko podľa pôvodných plánov no a uvidíme, že ich obvoláme všetkých ešte bližšie k dátumu, keď budeme vedieť či bude alebo nie (aj kvôli tomu, aby sme sfinišovali zoznam hostí, keby boli povolené hromadné podujatia). Nič navyše sme neriešili. :) Ale zasa my už sme mali pozvánky vytlačené ešte pred týmto celým humbukom.
Odpovedať
@marienka1125 podľa mňa normálne rozdaj a veď potom si telefonicky dáte vedieť, že čo bude. No myslím, že september je už úplne v pohode.
Odpovedať
No akurat citam,ze povolili hromadne podunatia do 100ludi,takze ak sa nic nepokazi,mozno nebudeme musiet ani z tych 120 nikoho skrtat🙈 v septembri. Dakujem za Vase nazory😊
Odpovedať
@marienka1125 aj ja si myslim, ze to uz v septembri bude v pohode a ze uz budes moct mat plny pocet hosti na svadbe. zatial nic nerus!
Odpovedať
@miladia urcite nic nerusim..ani hosti nebudem skrtat..zariadime sa podla situacie..ak bude nutne tak hosti zosekame,ale 2 tyzdne pred svadbou max..
Odpovedať
@marienka1125 ja som na 100% presvedčená že druhá vlna je iba aby v nas vzbudili zasa šialenstvo A aby boli médiá zasa trošku čítanejšie :-) verím že v septembri bude korona iba spomienka ;-) ja sa vydávam 19.9. A ani jeden krát mi nenapadlo, že by som niečo rušila...a to ani keď pribudlo za deň 100 chorých. Do svadby mám ešte necelé 4 mesiace :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?