Svadba v jeden den, hostina v iný deň. Ako to dať na pozvánky?

Profilova fotka
Ahojte dievcata. chcem sa poradit,mame malu svadbu s rodicmi a surodencami.to si platime sami. ale moja mamca sa rozhodla a zatala ze ona musi sparvit pravu dedinsku hostinu. bude to ale o dva tyzdne neskor. prosim vas poradte mi ako to mam napisat na pozvania k stolu. jedna cast bude iba klasicke pozvanie na obrad, a tu druhu cast pozvanok si neviem predstavit. mate s tym niekto nejake skusenosti?
Odpovedať
ahoj, ja som mala nieco podobne na promocie. v jeden den len s rodicmi, priatelom a jeho maminou a bratom a 2 tyzdne potom doma taku zahradnu "oslavu". my sme to vsetkym povedali osobne alebo cez telefon, ale povodne som chcela k oznameniu prikladat karticku, ze kedy a kde a ze ich pozyvame na male "popromocne" posedenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali rovno na tych malych kartickach napisane, ze ich pozyvame na svadobnu oslavu v ten a ten den, tu a tu hodinu, tam a tam... aj ked sme to mali v den sobasa.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali rovno na tych malych kartickach napisane, ze ich pozyvame na svadobnu oslavu v ten a ten den, tu a tu hodinu, tam a tam... aj ked sme to mali v den sobasa. inteligentny si to precita a pochopi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
/takto vyzera prispevok, ked don pocas posielania este cosi dopisete :-N /
Odpovedať
Profilova fotka
myslite ze to moze byt napr: Oznámenie: "dovoluju si vam oznamit...bla bla bla.....8.7.2006 v rimskokatolickom kostole v Trenčíne." Pozvánie: " pozývame vás k svadobnému stolu , dňa 29.7.2006 v ....Prešove" mne to pripada kus postavene na hlavu:) :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som ten svadobny stol nahradila niecim inym, zahradnou oslavou, alebo iba pozyvame vas oslavit nasu svadbu, alebo nieco viac vystihujuce posvadobnu obzierku ;-) otazka je, ci su pribuzni prilis konzervativni, alebo vedia prijat aj nieco menej obvykle. na tej dedinskej oslave budes mat oblecene svadobne saty?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mat svadobne saty oblecene aj doma ,lebo si davam sit a budu kratke sikovne satocky. uz som to tu kdesi pisala, aj fotky som si dala :-) mas pravdu ten svadobny stol tam velmi reze oci,to "oslavenie nasej svadby " je dobry typ. ;-) konzervativni niesu, neviem ci si vies predstavit " vychodniarov-rusnakov" na svadbe? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Dňa ........ o 00.00. hod v ..................to už ako dvojtýždňoví manželia poriadne roztočíme! ...a budeme nesmierne radi, keď aj s vami. Tešíme sa na vás! jja a ....... /ak to bude skôr v štýle "garden party"...napíšte / PS: Mojsejovci neprídu...Versacceho tepláčky nemusíte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no teda, leniko to si nevedela skor prispiet,to je uzastne.ale pozvanky su uz vo vyrobe. ale dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Jja, tak snáď niečo podobné na oslavu krštín využiješ!!! ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?