Svadobné oznámenia - zmena

Pekný deň. Chcem sa opýta, tie ktoré presúvate svadbu a máte už spravené svadobné oznámenia - dávate si robiť ešte raz alebo dávate k pôvodným nejakú kartičku o zmene dátumu či niečo iné? Ďakujem za Vaše tipy:-))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no my máme mať svadbu 10.10. ale oznámenia už máme hotové. Ak by sa náhodou svadba presúvala, mali by sme určite kartičky o zmene dátumu.
Odpovedať
Vyriešila by som to tiež asi len kartičkami
Odpovedať
@anniechin byť tebou nerobím nové oznámenia. Keď už máte pôvodné, tak spravte len nejaké kartičky a tam nech je napísané, že presúvate svadbu na termín a dáte dátum. Aspoň do toho nebudete musieť ďalšie peniaze investovať.
Odpovedať
Ahoj, u mňa by to veľmi záležalo aj od toho aké máte oznámenia a koľko Vás vyšli. My sme si grafiku stiahli cez greetingsisland a dali vytlačiť v ševte, takže nás 120 oznámení a 30 kariet ku stolu vyšlo 31 €. To by som isto dala celé oznámenia pretlačiť. Ale pokiaľ by to mala byť položka v stovkách eur, tak isto len malé kartičky.
Odpovedať
Ahoj my sme to nakoniec vymysleli nalepkami na obalku ... presuvame z 13.6. Na 21.11. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Žiadne kartičky dávať nebudeme, presúvali sme z marca na august, normálne sme ľuďom poslali WhatsApp, pretože sa to celé skomplikovalo, obrad o 11 a reštaurácia o 16, kto chce nech príde i na obrad, kto nemôže z práce / lebo je to piatok, vidíme sa večer. Máme len blízku rodinu a pár kamarátov, spolu 30ludi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?