Text na svadobné oznámenie o daroch

Profilova fotka
Ahojte, keby ste dostali pozvánku na svadbu, na ktorej by v súvislosti s darom stálo: "...svadobné dary stačí baliť do obálok..." Ako by ste na to reagovali? Urazilo by Vás to? Mne to príde celkom vtipné a výstižné, ale nie som si istá, či sa hostia neurazia a či tam vôbec mám nejakú poznámku o dare dávať... Ďakujem za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to chcela urobiť ale akosi som nato zabudla :/ tak som pri dávaní pozvánok osobne povedala svoju prosbu :) samozrejme s humorom :) a každí to prijal dobre, dokonca sme mali reakcie - chvalabohu aspoň nemusíme nič vymýšľať :) a dostali sme len pár maličkostí ale o to originálnejších :) takže určite to schvaľujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
je to vtipne a mile :) mne sa to paci... my sme sa dohodli, ze ak sa niekto opyta, tak budeme hovorit, ze potrebujeme peniazky... aj rodicia to maju tiez nakazane hovorit.... k SO nebudeme davat ziadnu basnicku na tuto temu, radsej to povieme osobne, ak sa opytaju... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to tiez vtipne. Ja som rozmyslala, ze napisem: "Tip na svadobny dar: Lasku, zdravie a peniaze"... Len neviem, ci to vsetci pochopia... :-D Aj ked u nas zu asi vsetci vedia, ze len peniaze maju davat, na predoslych svadbach to tiez bolo tak u vsetkych i napriek tomu, ze tie pary spolu este nezili. Ale my spolu zu zijeme, tak to hadam kazdemu dopne. No aj tak to tam napisem...
Odpovedať
Profilova fotka
veď práve, aj ja dúfam, že to ľuďom trkne, ale zas, nepoznám všetkých z rodiny môjho priateľa osobne, tak by som im aspoň takto dala najavo, nech preboha nekupujú blbosti, nič hmotné nepotrebujeme a ak by aj áno, tak si to chceme vybrať a kúpiť sami... Tak som rada, že sa vám to páči a nezdá sa to drzé...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) my sme k oznameniam vytlacili karticky s textom: "Kto si nad svadobnym darom hlavu lame, vedzte, ze uz v domacnosti vsetko potrebne mame. Potesi nas prispevok v akejkolvek vysi, ktory nam rozpocet na nas rodinny zivot navysi :-) " Hned hostia vedeli co a ako a nemuseli sme my rozmyslat co s vazami,riadom,oblieckami... ;)
Odpovedať
Ahojte, my sme mali na pozvanke takyto versik: "Vezmite tuto pozvanku ako malu radu, svadba nie je o trapeni co venovat k daru. Pokial niecim prispejete, budeme len radi, dolezitejsie vsak bude, ked na oslave zabavite sa s nami." Vsetkym sa to pacilo a pochopili (az sme sa z toho neskor citili trosku nesvoji :))...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
trošku staršia téma, tak by som ju chcela oživiť :-) aké veršíky, texty si dávate na oznamko ohľadom svadobných darov, resp. že chcete radšej peniažky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka Moja kamoška mala takýto: ,, Namiesto kvetov kúpte nám los, chceme zotrieť, vyhrať a ísť na Rhodos. :D
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobcanie nasi mili dovolte nam prosbicku radsej ako vecne dary naplnte nam kasicku.velku radost budeme mat aj z korunky drobnej drevo nosit do lesa by nebolo vhode.mnoho krat vam dakujeme za halier lepsie ako domov si niest stodesiaty tanier.vezmite si tieto riadky ako malu radu, svadba nieje o trapeni co venovat k daru.ak aj nicim neprispejete tak budeme radi hlavne ked to oslavite v zdravi, stasti snami... Taketo ieco budeme mat mi..zijeme spolu iz vyse 6 rokov mame domactnost spolocnu a aj deti a naozaj si neviem predstavit co by som robila z darmi ozaj mame vsetko co potrebujeme :D
Odpovedať
@jjkoala Nuž, ja by som to radšej riešila pri osobnom pozývaní a v humornom podaní ... lebo ľudia sú dnes nevyspytateľní -hlavne,ak všetkých detailne nepoznáš :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?