Ahojte,
kto mi poradi ako je to s rezervovanin siat? Mam na mysli ci sa da v jednom salone nahradit uz rarezervovane saty inymi, alebo len zmenit konfekcnu velkost. Ake su ceny rezervovania?
s vymenou siat by problem nemal byt, aspon mne vzdy v salonoch tvrdili ze ak by sa mi zapacilo nieco na poslednu chvilu z novej kolekcie, ze nebude problem rezervaciu vymenit.
ale pre istotu by som sa opytala na tuto moznost v konkrenom salone.
a cena rezervacie, zalezi od salu, druhu siat. ja som za moje zaplatila zalohu 2000 sk, zbytok pozicovneho (9 tis.) doplatim pri preberani...
najlepsie je sa opytat v konkretnom salone..lebo napr. ja mam na zmluve,ze zaloha je konkretnym satam..ale povedali,ze kludne ich mozem zmenit..
ceny su rozne..napr. v blave to moze byt aj 5-7t..v ziline to je od 1-3t ;-)
no na rezervacii mam napisane velkost 36, ale mi povedali ze mam prist tyzden dva pred svadbou a mozno mi budu dobre aj 34 - tie som skusala, a ked sa zapli nevedela som dychat :-) .coskoro dostanu 36ky, pojdem ich vyskusat. potom uvidime
ja som z bb, saty sme vyberali spolu s drahym s tym, ze pani v salone nam povedala ze este kludne mozme pockat a keby niekto chcel nase saty tak sa nam ozve... zalohu sme platili 3000sk s tym, ze ak sa mi z novej kolekcie (este nie je v salone) bude nieco pacit nie je problem to vymenit... - inac salon shaliasposa na bakosske