Kúpa šiat v salóne Nicole v Bratislave

Profilova fotka
Nevesticky co ste si kupovali saty v salone Nicole v BA z novej kolekcie Pronovias....plati sa cela suma alebo sa to tiez riesi cez zalohu a potom sa doplaca?
Odpovedať
1
2
@jinx23 ja som si chcela kupit cez nich, aj sme uz volaco vybrali a pani chcela celu susmu vopred a navrhla mi 20% zlavu. Ale nakoniec som si kupila saty v polskom krakowe - v salone www.madonna.pl Saty maju aj o 30-40% lacnejsie, novucicke, krasne, ale hlavne ich aj takmer vsetky maju, takze si ich mozes odskusat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski dakujem velmi pekne...no nemam kedy uz ist do polska a tie saty co chcem su Pronovias, takze pocitala som s tym, ze sa bude musiet zaplatit cela suma :) .... aspon budem mat nieco z krku
Odpovedať
@jinx23 ja mam tiez pronovias :-) maju tam uzasny vyber pronoviasiek, manuela motu, la sposa... a vela ineho. ale jasne, je to na tebe. prajem prijemne hladanie :-)
Odpovedať
@swarovski jeeej, a kolko cca stoja tie saty?
Odpovedať
@vierka.misko zalezi asi od modelu. mna moje vysli necelych 900€, ale bez bolerka samozrejme... s bolerkom boli drahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarowski no ja uz mam vyhladnute tie svoje a stale ma vyjdu lacnejsie ako keby som ich kupovala tu v Londyne...zas keby sme sli do Krakowa, treba cestu platit...tak sa mi to mozno aj nakoniec vyrovna tej cene v BA....ale aj tak dakujem :)
Odpovedať
@jinx23 to je jasne :-) inak oni ti ich aj poslu postou :-) nemusis tam chodit. ale je mi to jasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski pockaj teraz co myslis tie saty mi z BA poslu postou ci z kade?
Odpovedať
@jinx23 jaj, to neviem... myslela som z toho krakowa :-) z tade ti ich poslu :-) samozrejme je to riziko bez skusania...
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no tak teraz si mi pekneho chrobaka nasadila do hlavy...poslala by si mi pls link na nich?ja som uz tie saty skusala tu,tak,viem ako na mne vyzeraju:)
Odpovedať
@jinx23 ak mas presne saticky, a napises im tam na loop@madonna.pl ze aka je cena a kolko by stalo postovne, urcite ti odpisu. Mne ta pani odpise vzdy za 10-20 minut. Hovori perfektne po anglicky, takze si to aspon mozes porovnat :-) nechcela som ti davat chrobacika :-)
Odpovedať
@jinx23 jaj a je to www.madonna.pl
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@swarovski dakujem velmi pekne,napisem jej a uvidim :)inak ako sa vola ta pani?
Odpovedať
@jinx23 Jolanta Pilch ma v podpise :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski a este otazocka, ty si tam bola skusat ci nie? tiez si objednavala len cez email?
Odpovedať
@jinx23 ja som tam isla, skusala som, dali mi odskusat vsetko, co mi napadlo. a tiez si po saty idem, lebo mi ich za jedno doobedie upravia. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski hmm no idem skusit napisat tej tete a uvidim co a ako
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski ja tam tie moje nemozem najst :-(
Odpovedať
@jinx23 maju vsetko... akurat na nete nemaju vsetko. treba jej len napisat a popytat sa na cenu... Ale naozaj, ak si nie si ista, vobec sa tym netrap :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som velmi chcela saty Pronovias Andina a moje numero uno su Manuel Mota:Escorial, ale neviem ich nikde zohnat!
Odpovedať
@misiba a chces kupit, ci pozicat?
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski Asi pozicat, odpisali mi z Polska, ze Andinu nemaju ale mozu mi objednat Escorial, lenze cena je 3tisic EUR, tak to je na kupu vela. Pisala som aj do Viedenskych salonov, ale zatial mam len odpovede, ze ani jedny saty nemaju :-(
Odpovedať
@misiba tak to mi je luto :-( ja som takto nahanala manuela motu Clara... Nikde som nezohnala, tak som si musela vybrat ine saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovsi Vybrala si si podla mna uzasne :-)! Niekedy sa musime zmierit ze zijeme na SK a nie vsetko co najdeme na nete sa tu da zohnat ... ;-)
Odpovedať
@misiba ja som toho manuela motu zhanala aj priamo v barcelone... kontaktovala som ich... ale bola to kolekcia 2008 a uz mi nedokazali pomoct... vraj len ak si najdem niekde na inzerat.... a dakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
caute baby:)ja by som chcela povedat ze ja som mala so Salon Nicole velmi dobre skusenosti.Lianka 123 asi mali pani predavacky zly den:(Na mna boli velmi mile dobre mi poradili.Pocula som aj o takej moznosti ze ak mate zaujem bude sa vam venovat sama pani majitelka tak skuste sa objednat rovno k nej:)Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
takže ja mám tiež veľmi dobrú skúsenosť :-) venovala sa mi pani majitelka a to dva dni za sebou, prvý deň som bola v salóne na skúšku objednaná vybrala som si predbežne šaty, ale nemala som pri sebe dostatok peňazí ;-) tak som si ich išla na druhý deň rezervovať a to sa mi tiež venovala pani majiteľka plus dve ďalšie predavačky, takže super prístup poradili mi aj bižutériu swarovski a aj bolerko kedže máme svadbu v novembri a komplet obliekli aj ženícha.....takže veľká spokojnosť, do iných salónov keď som prišla tak som mala pocit, že obťažujem predavačky :-( alebo že mi neveria že sa idem vydávať 8-( kedže prvu obhliadku som si robila sama a nadovažok ma obliekali a radili mi šaty podla vlastných predstav a od mojich sa ma snažili odhovoriť:-( takže salón Nicole super prístup
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, ja som si v salone Nicole v Auparku kupovala spolocenske saty vo februari tohoto roku, bola tam uplne ok predavacka, ochotna, ziadny problem. Dokonca mi este prisila so ziat odpadnute goralky na ktore so ju upozornila a saty upravila aj aby dobre sedeli. Pre vyber svadobnych siat to bude prvy salon ktory pojdem navstivit a myslim ze aj posledny :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?