Nový svadobný salón na Obchodnej v Bratislave

vcera som trochu bludila po obchodnej a objavila som tam novy salon, tam ako je mcdonalds, tak hned vedla je pasaz city point sa tusim vola tak hore schodami tak tam..... neviem ako sa presne vola, ale viem, ze tam je strasne mila pani..skusala som saty a maju tam pekne a myslim, ze velmi dobre ceny...skusala som jedni, ktore mi sadli a stali 7.500 aj s doplnkami....maju tam aj velky vypredaj spolocenskych siat, ale tie zatial nepotrebujem tak som ich nepozerala...chodte omrknut.....a detske maju nadherne a pani mi povedala, ze sa daju usit aj na mieru za cenu pozicovneho....fakt sa tam oplati ist....
Odpovedať
Ten salon nie je novy, je to salon Michelle, ktory sa prestahoval cez ulicu. Predtym bol v pasazi oproti, vedla pinku, v predajni so spolocenskymi satami, obyval horne poschodie. ;-)
Odpovedať
Bola som vtom salone je to mIchelle a zarezervovala som si sv.saty za 7.900,- zn.Eddy k cislo 86415...vrele odporucam maju tam krasne saty a zlata pani tam je
Odpovedať
Ahoj Klaudika, a maju aj novu kolekciu??? My sme tam boli s kamoskou mrknut v pondelok, ale to este boli zavreti :-|
Odpovedať
Profilova fotka
TRUBULIENKA tiez som tam vcera bola a mam z toho velmi dobry pocit !!!
Odpovedať
neviem, ci maju novu kolekciu nejako som sa o to nezaujimala, lebo ak mi ukazali katalog tak som mala pocit, ze vsetky saty su nova kolekcia.... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj trubulienka! Chcem sa spýtať či v tom salóne majú aj iné šaty, ako len tie na ich stránke. Ďakujem!
Odpovedať
mne sa zda ze tam boli aj saty ktore som na stranke nevidela, najma zo starsej kolekcie,drzim palce pri skusani ;-)
Odpovedať
maju tam vela siat a nemaju vsetky na internetovej stranke...a viem, ze maju kolekciu 2006 a aj nejake nove modely, ale ci to patri pod tu znacku neviem...najkrajsie saty co sa mi pacili boli 1209 boli bez vlecky, ale boli fakt krasne take saty som nikdy nikde nevidela...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?