Svadobné salóny v BB a ZV otvorené v sobotu. Poraďte

Baby prosím vás nevedeli by ste mi poradiť kde nájdem svadobné salóny otvorené v sobotu v Banskej Bystrici a vo Zvolene. Pretože moja kamarátka sa vydáva, ale nemôže si požičať šaty cez týždeň, pretože tu nie je. Dá sa jej to len v sobotu. A ja jej hladám vhodné svadobné salóny, ale mám s tým problém.
Odpovedať
1
2
Ahoj ip, viem ze Salon Nicole vo Zvolene je otvoreny aj soboty.
Odpovedať
Profilova fotka
... aj svadobný salón Carmen a Ellen je otvorený v sobotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky a dokedy ich maju otvorene?Aj my sa s mamkou chystame v sobotu kuknut nejake saty ...sme cezpolne
Odpovedať
A kde presne sídlia? Môžete do IP?Ďakujem...
Odpovedať
Ak môžte choďte do salónu Ellen majú tam podľa mňa lepší výber ako v Nicole. Ellen je na ulici. P.O.Hviezdoslava. Je to blízko námiestia. Šaty v Nicole sa mi zdali byť opotrebovanejšie a celkovo ma tak neohúrili ako na internete. Ellen ma prekvapil nečakala som, že bude mať taký výber. ;-)
Odpovedať
ja budem mat saty z Ellen a zatial som s pristupom tohoto salonu velmi spokojna.
Odpovedať
ja viem o jednom salone vo Zvolene, ale neviem presne ako sa vola, ale tusim je v tej ulicke za Klemom. Je to len taka budka. My mame odtial pohare. Pisu, ze otvorene aj v sobotu, ale treba sa dopredu objednat. Maju tam krasne saty a celkom prijatelne ceny. Mozno je to ten Carmen, ale nie som si ista. ;-)
Odpovedať
ahojte,chcem len vyjadriť sklamanie,ktore som zažila v salóne Ellen vo Zvolene,kde ma obsluhovala staršia pani,zrejma majitelka.S tolkou aroganciou som sa doteraz nestretla...škoda...neodporučam...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
esther môžem sa k Tebe pridať, ja som tiež zažila veľké sklamanie v salóne Ellen vo ZV, najskôr tá staršia pani zrejme majiteľka, bola veľmi povýšenecka a keď som tam bola druhý krát tak tam bola mladšia ale veľmi podobná majiteľke a tá bola úplne odporná, keď som sa jej spýtala či si môžem pozrieť šaty, lebo ona sa opierala o pult, tak povedala také arogantné no a bola opretá naďalej. zhrniem to - totálna neochota.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja Zvolen vobec nepoznam, na akych adresach sidlia tie svadibne salany? Prosim poradte mi ako ich najdem. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zabinka, ZV nepoznáš vôbec? Aspoň nejaký záchytný bod..aby som Ťa vedela navigovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem kde je Metro a mala vlakova stanica...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Takže Metro je úplne mimo mesta, ale môžeme sa chytiť malej vlakovej stanice. Keď pôjdeš od tej stanice smerom do mesta, po ľavej strane je salón Ellen, je to na poschodí, majú aj výklad, takže problém nebude. Od stanice je to asi 100 m. Nicole je na námestí (na pešej zóne), keď sa aj popýtaš, všetci Ti budú vedieť povedať ;-) . A ešte salón Carmen, neviem aká je to ulica, ale keď pôjdeš od malej vlakovej stanice, prídeš na koniec ulice (smer mesto) a pôjdeš ulicou vpravo, smerom ku zdravotnej škole, alebo skôr k reštaurácii CENTRUM. A za tou reštauráciou je podchod, tak asi 50 m za podchodom je ten salón. Neviem, či som Ti to zrozumiteľne napísala, ale myslím, že by si sa mala vyznať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skusim ... :-S Zajtra sa tam ideme so snubncom pozriet, uz sa mi to krati a v mojej konfekc. velkosti (44) je problem nieco zohnat. Ani som netusila, ze som velmi narocna ak chcem bile saty... Velmi pekne dakujem za radu, ani som nedufala, ze mi niekto odpise.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Zabinka, držím palce ;-) . Určite niečo zoženieš ;-) . Určite sa choď pozrieť do salónu Ellen, ak vystúpite na vlakovej stanice (malej) je to kúsok. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nevies ako je to tam cenovo? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
No myslím si, že super. Do 8 - 9 tisíc určite vyberieš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Carmen nájdeš aj podľa toho, že je oproti základnej školy za reštikou CENTRUM. Je to trochu zastrčené mimo centra Zvolene. Bola som tam skúšať a majú aj väčšie čísla a cenovo sú prijateľní. Tak isto ako salón ellen šaty boli od 6.000 - 9.000,- Sk, nové modely boli aj drahšie. A majú aj väčšie čísla. Ja som tiež potrebovala 42 a našla som ich len v týchto dvoch salónoch vo Zvolene. Ja som sa v oboch salónoch stretla s ochotou... Nicol u mňa nula bodov...
Odpovedať
Profilova fotka
No som zvedava ako dopadnem. Dnes som skusala nadherne saty.... jedny za 10 900 - boli krasne snehovo biele, ale nesadli mi az tak dobre ako jedny s jemne ruzovym korzetom a zdalo sa mi ze spranou suknou. Ale sadli mi krasne - tie mi ponukli za 8 000 s tym, ze v cene su svadob. saty + si mozem vybrat saty na prezlecenie a vsetky doplnky ake chcem. Pre ake by ste sa asi rozhodli vy? pre tie snehovo biele-jednoduche a drahsie, alebo pre tie trochu sprane ale akoby na vas ušité...? =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, ale Zabinka nepozná vôbec ZV, tak je ťažko jej vysvetliť, kde je ZŠ ;-) . Zabinka a tie krásne, tie prvé sa nedajú prispôsobiť Tvojej postave? Ja by som sprané určite nebrala =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tažko navigovať, ale snáď to najdeš zabinka... :-) Šaty musia dobre vyzerať nie len dobre sedieť. Tiež by som sa asi nerozhodla pre sprané...
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tyka toho prisposobnie siat, .....velmi sa v tom obchode netvarili, zeby mi chceli nieco prisposobit... 8-( ...neboli velmi ochotny. Uvidim ako este obidem zajtra vo Zvolene. Odpisala som si z netu vsetky adresy, mame mapu, tak sme snad dostatcne vybaveny :-) :-D :-) Dakujem za rady... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zabinka, no ako si pochodila vo Zvolene? ;-) Som zvedavá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kúpila som v Nicole nádherné šaty.... :-) :-) :-) Opisala som ich v subore o kupe siat cez internet....V skratke dlhá saténová sukňa s vlečkou a kamienkami vyšívaný korzet.....som velmi spokojna...este vcera som mala strach co a ako bude....dnes budem spat ooooovela pokojnejsie .... :-D :-D :-D Ty uz mas saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Supeeeer, teším sa s Tebou ;-) . A čo tie ostatné salóny? Bola si popozerať? Ja už mám šaty od januára :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj tak ty sa uz dlho vytesujes....Priznaj sa, kolkokrat si ich uz odvtedy vyskusala ? :-) Ja som presla vseky butiky v okoli 30 km a tieto, co mam teraz su najkrajsie aj my najlepsie sadli....teda boli este jedny mozno o trochu krajsie od tych, co mam, ale boli take tazke, ze som sa v nich bez pomoci nevedela ani otocit, nieto ze tancovat.....ale vyzerala som v nich ako Sisi....ale taktiez ma odradilo to, ze korzet bol strieborno-ruzovy a tie co mam su cisto biele...a vlastne aj to bolo nakoniec pre mna rozhodujuce x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zabinka, predstav si, že ani raz :-D . Ja ich totižto nemám doma, ale v salóne x-) . Takže som ich mala na sebe len raz :-) . Ak budeš mať foto, hneď pridaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa, ich foto som dala do albumu: Naša Wedding Preparation :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V BB je novy salon, ktory patri mojej byvalej spoluziacke shaliasposa ( prisla som na to nahodou ked som hladala spolocenske saty,ale tie tam bohuzial nema, ale svadobne su jednoducho uzasneeeeeee ), prijemne zienky s bohatym vyberom siat su aj v salonvalery ale kamoska si vybrala krasne, dovezene z Holandska v salone ktory je priamo na namesti v budove kde je na prizemi DATART - salon je na poschodi. ;-) :-) Vela stastia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Angel 22 : co sa tyka shalia sposa, maju krasne saticky, sice nie az taky vyber ako na nete, a slecna bola uplne skvela. Len saty maju vlecky, ktore sa nedaju vypnut a musis si ich drzat v ruke. To ma trosku odradilo. Inak vrele doporucujem :-) A salon Valery ma sklamal. Ich ponuka v salone sa vobec nezhoduje s ponukou na nete. A obsluha bola sice velmi mila, ale obliekali ma do cenovo 20 000,- s tym,ze lacnejsie mi ani neukazali a pritom ich tam mali desiatky. A mala som dojem, ze mi chcu nanutit tie najdrahsie, pritom som sa v nich citila ako matrioska, nemotorna a po troch krokoch som nevladala, nie to este tancovat. Ale pristup velmi mily, len nechat trosku aj zakaznika nech si povie, nie mu nanucovat svoje predstavy.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?