Svadobný salón Margaret v Považskej Bystrici

ahojte babenky...má niekto skúsenosti so svadobným salónom MARGARET v Považskej Bystrici???? :-)
Odpovedať
@lucy1306 ahoj...mam s nim skusenost,mozem iba odporucat....velky vyber siat,velmi mile predavacky...aj ja budem mat od nich saty...ochota a profesionalita v jednom.... :-)
Odpovedať
ahoj, ja budem ma tiez saty od nich, zatial som s nimi komunikovala len cez telefon, ale svagrina ich odporucila, bola s nimi velmi spokojna, ja sa tam chystam tyzden.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčatá, aj ja mám odtiaľ šaty a som veľmi spokojná. Super výber šiat, milý personál, môžem len odporúčať:-))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mam od nich vsetko, aj na plesy si od nich poziciavam saty. Super vedia poradit, na mieru vsetko upravia... A teraz ako su prestahovani v budove BRELL, je to tam krasne, aj vela priestoru na skusanie :-)
Odpovedať
ďakujem krásne ...asiže sa tam pôjdem aj ja kuknúť...svadba predo dvermi a ja ešte nemám šaty...pracujeme v zahraničí takže všetko riešime na poslednú chvíľu... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja som mala tiez z tohto salonu saty a bola som spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj žienky, sálon Margaret odporúčam. Kamarátka je majiteľka a viem, že keď za ňou prídem po radu, vždy mi dobre poradí, zákazníčkam povie vždy svoj názor, je milá a ústretová. Pri mne veľa práce zatiaľ nemá...prvé šaty, ktoré som skúšala - SADLI ako uliate, takže už chýbajú len doplnky a iné drobnosti. :) Dúfam, že budete spokojné :)
Odpovedať
Aj ja ho vrele odporúčam, nechodím nikam inam, vždy maximálna spokojnosť. A to som si už za niekoľko rokov pár svadieb, stužkových a osláv odkrútila.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Babule a oni aj predavaju šaty alebo len poziciavaju? Ja by som si rada kupila ale stale neviem ci predavaju dakujem za odpovede :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?