Aká je cena za ušitie šiat na mieru?

prosím Vás, máte niektorá skúsenosť so šitím svadobných šiat na mieru? a asi ako sa pohybuje ich cena?
Odpovedať
ahoj :) u nas v Kosiciach je salon, kde siju na mieru a vraj pytaju 300 eur.. ja osobne som tam nebola, pretoze treba im iba obrazok, o ake saty mam zaujem a oni mi take usiju.. .. lenze moja otazka: z akej presne latky budu moje saty? z obrazka je to tazko urcit.. , budu presne take, ake chcem? a to najhlavnejsie.. ked si mam k tomu zvlast dokupit este bolerko, spodnicku, pompadierku ak chces a zavoj, tak ma to vyjde mozno este drahsie.. ale urcite ta nechcem odradzat, vela zien si to chvali.. ja osobne za sitie na mieru niesom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@brachova ahoj ja si davam sit saty lebo za 1 su moje a ak ich aj znicim nemusim platit ziadnu pokutu (budeme mat vela deti na svadbe a stale ich odhanat a davat pozor je dost na nervy :) ) za 2 viem ze som prva a nebudu stokrat zuzovane a presivane a usmudlane ( sestra si bola objednavat saty pol roka pred svadbou mala ich z novej kolekcie, kym sa k nej dostali boli uz take ze bolo vidno ze nie su nove a presivane a nevyzeralo to dobre) za 3 viem ze mi budu sedet lebo budu na mna site :D ( sestre spominane saty sice upravili ale aj tak bolo vidno ze nie su na nu, padali jej ramienka , boky jej boli velke a nevyzeralo to pekne) davam si sit v Trencine salon jamine, tu je tiez pod najsvadba tusim, stoja ma 315 eur v cene je bolerko a zavoj, spodnicu som kupila za 12 eur rukavicky za 3 eura pompadurku mi usije mamina za par centov za latku :D a myslim si ze pozicovne doplnkov by stalo viac a co sa tyka pozicovneho siat tieto moje saty by stali 300 eur za pozicanie a to bez dopolnkov cize rozdiel v cene je minimalny preto som sa rozhodla pre sitie ja som to inak urobil tak ze som si bola v salone vyskusat a tie so mi sedeli som si dala usit samozrejme keby bola cena za sitie ovela vyssia rozmyslala by som ci usit alebo nie ale takto v mojom pripade som nevahala ani chvilku, lebo viem ze tie saty mi sedeli a vyzerala som dobre v nich a sitie ma mozno vyjde este lacnejsie ked to zratam s doplnkami :)) a co sa tyka @evkat13 tak latku si mozes vybrat podla teba kazda seriozna krajcirka ti da vybrat latku ja som sivybrala a je nadherna :D myslim ze estee krajsia ako ta povodna na satach v pozicovni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sa si ich tiez davam sit, ja to riesim cez net s jendou, kamaratka si dala tiez u nej usit saty a boli nadherne, cena sa pohybuje od 200 do 500, závisi to od toho aky material si vyberes a ci to je najnovsi model.posles jej obrazok ake saty chces mat, a ona ti potom povie cenu a vsetko potrebne, posle ti tabulku ako sa mas premerat atd. je to velmi prijemna pani,a dokonca ak chces nieco na satoch zmenit aj to sa da. najdes ju na mimibazare pod menom isifa11 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčatá, tiež si chcem dať šaty ušiť - a už je aj najvyšší čas, lebo svadba bude v máji. Problém je, že nemám skúsenosti s krajčírkami - šaty chcem mať tip top tak chcem vsadiť na krajčírku, s ktorou boli zákazníčky ozaj spokojné - čo do kvality materiálu aj krásy :) Ak by ste mi vedeli nejakú poradiť bolo by super :-) Inak tiež nechcem šaty z požičovní, ktoré boli milionkrát nosené a upravované vždy na inú postavu. A niektoré ceny požičovného sú navyše donebavolajúce :D
Odpovedať
my šijeme šatky za cca 255eur
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiež sa vydávam v máji a veľmi rozmýšľam nad ušitými šiatkami, lebo mám atypickú postavu (veľké prsia pri konfekčnej veľkosti 38, navyše po dvoch deťoch, takže nejaké šaty bez "podpory" podprsenky asi neprichádzajú do úvahy :-) ) viete poradiť nejaký salón alebo šikovnú krajčírku v okolí Žiaru nad Hronom, prípadne Zvolen?
Odpovedať
a to šitie je komplet so všetkým alebo nie ako píše hore evka 13?
Odpovedať
@vevericka124 ahoj, myslela si tento salon? dik http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko98 ano presne ten mam namysli :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird ahoj. no kedze si niekto od teba vypyta iba fotku a mierx mas poslat mailom, tak pocitaj s tym, ze je to z ciny - to si mozes objednat aj sama a nemusis za to niekomu platit. to mam najradsej take salony a "krajcirky", co sa tvaria, ze siju na mieru a vsetko je to len made in china @brachova My sijeme saty, ak by si mala zaujem. mam tu niekolko albumov so satami, co som sila, mozes si pozriet a ohodnotit. Cenu ti viem povedat podla toho, ked mi ukazes, ake saty by si chcela. Je to rozne - zalezi to od strihu siat a materialov. Tie si vyberies na osobnom stretnuti, kde ti ukazeme vzorky materialov a cipiek. pocas vyrobi sa chodi na skusky, takze vidis, ze saty sa ozaj siju na teba, vsetko sa pocas vyrobi konzultuje, takze sa mozu pripadne urobit aj nejake zmeny v priebehu vyroby. A teda sa ani nemoze stat, ze by sa ti saty nepacili alebo ti nesedeli.
Odpovedať
mne sa siju saticky v jednom salone v Nowom Targu, kamoska mala odtial tiez a boli velmi pekne. Siju za 250 EUR s tym ze maju nejake svoje modely alebo ti usiju aj podla foto, Maju velmi pekne materialy, ktore si viete tiez vybrat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@milanomirelli no ona si dava sit tie saty v UK, nakoniec nebudem od nej objednavat, nasla som lacnejsiu.,tiez spolupracuje s krajcirskou dielnou v UK, videla som saty od nej, boli z kvalitnej latky, bolo to prepracovane, nebol to ziadny smejd.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
@milanomirelli ahoj mohla by som poprosiť album šiat ktoré si šila ? Tiež mám záujem o ušitie šiat . Ďakujem krásne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?