Aké máte skúsenosti s kúpou šiat zo zahraničia?

svadobné šaty zahraničie? ste spokojné s kúpou?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky :-) Vzdy istym sposobom risk - mne prisli na 90% zhodne, bohuzial tych 10% predstavovalo hlavne dlzku. Mozno nedorozumenie pri odovzdavani mier. Moja svokricka-krajcirka ich velmi decentne predlzila a nikto si to ani nevsimol... a este porobila ine zmeny. Nakoniec boli uzasne. Ak by som si mala vybrat teraz, objednam si ich opat :-) Sestre prisli plesove saty uplne v pohode. (No pocula som, ze nie vsetky mali take "stastie" ako ja. )
Odpovedať
Profilova fotka
No ja nad touto kupou tiez rozmyslam, ale treba si presne zistit odkial presne ten internetovy obchod je a citat recenzie...som nasla nemecky obchod so skvelymi cenami, ale po lepsom precitani som zistila, ze dodavka pride z ciny a ze v podstate ak by nesedeli dohadovat sa na vrateni je zbytocne... som citala aj recenzie a bol problem s tym ze saty neprisli ako mali, ako boli slubene . A este treba pozerat na to, ci budes platit clo, co je asi 20 percent z celkovej ceny siat... takze ozaj treba prelustrovat tie stranky odpredu odzadu aby si si bola ista, inak myslim, ze ci ich za 200 eur takto kupis cez internet, alebo pozicias v pozicovni je jedno... (Na dalsej strane ak niesi viac menej konfekcna velkost, tak by som ich radsej vyskusala pred kupou)
Odpovedať
moja otazka je, preco ich chces kupovat zo zahranicia? Lebo by ta mali vyjst lacnejsie ako na SVK... lebo tie, co chces, na SVK nemaju... alebo preto, lebo budu kvalitnejsie, ako keby ich usili na SVK? Ja mam moje z UK, ale neobjednavala som ich cez internet, isla som osobne. A isla by som znova, obchod je velmi ustretovi a som spokojna s ich spolupracou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?