Aké svadobné šaty pre rozvedenú ženu s tromi deťmi?

Profilova fotka
Chcem sa opýtať na vaše názory, som rozvedená a mam tri deti a s súčasným priateľom sa chceme vziať, podľa vás sú vhodné biele šaty? Ďakujem za každú odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som toho nazoru ze urcite ano. Viem, ze niekto moze mat iny nazor ale podla mna je svadba o tebe a o tom co chces ty. Ak chces mat biele saty daj si biele saty :) Ak by si vsak chcela nejako riesit tradicie ci vhodnost a myslis si ze by to tvoje okolie zobralo nejako zle skus sa popozerat po satach vo farbe ivory ci champagne. Ale za mna, zober si biele saty a bud stastna :)
Odpovedať
myslim že kludne mozeš mat biele, pripadne aj ivory a champagne ako pise asperie vyssie. a vobec si s toho nerob hlavu, tvoj den, tvoje peniaze, tvoje rozhodnutie a nerieš nazor iných.
Odpovedať
Profilova fotka
@dendula93 ďakujem :-)
Odpovedať
preco by si nemohla mat biele saty. to uz sa podla mna davno tak neberie ako kedysi. je to hlavne tvoja svadba, tak si ju zariad hlavne podla svojich predstav a podla toho ako to cele citis
Odpovedať
preco nie.... nerob si z toho tazku hlavu, ak chces mat biele saty tak maj a kazdyho ineho do toho je potom ...
Odpovedať
Profilova fotka
presne - ak chces biele saty, tak si ich daj :) keby sme chceli byt striktni, biele saty maju byt symbolom cistoty a panenstva a povedzme si otvorene, maloktora sa dnes vydava ako panna :)
Odpovedať
Je to celkom na tebe, ak túžis po bielych šatách, daj si také. Ak si skôr konzervatívna, tak ivory farba, maslové, alebo jednoduchý strih, nejaké plesové v takej farbe. Je to len na tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to tvoja svadba, tvoje rozhodnutie a môžeš si dať šaty akékoľvek!
Odpovedať
Profilova fotka
aj si si uz nejake vyhliadla, ci ta teraz zaujimala len farba. podla mna uz je taka doba, ze si mozes dat kludne aj biele, ak teda take chces. je to len na tebe a fakt ako nik ti nema pravo do toho moc kecat
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska169 Pekný deň, moj názor z mužského pohľadu : stačia vkusné krémové šaty, ktoré viete použiť i na ďalšie oslavy,plesy a pod. Je to decentné a primerané. Viete i za Foto:nevesta s dlhými romantickými bielymi šatami a 3 deťmi okolo nej - nie je to pravé orechové. Ale je to hlavne na Vás :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska169 dolezite je aj to, ci robite velku svadbu alebo uz len nejaku malu? lebo ak malu, tak by som zbytocne vela penazi do siat neinvestovala. kup si take, ktore potom aj inde vynosis.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?